Göz Yaşı Kanalı

82 görüntüleme
S

Seda Ö.

31 Mart 2026 02:00
Merhaba, kızım 6 Ocak doğumlu , gözlerinde çapaklanma oldukça azaldı ancak ara ara sulanıyor gözyaşı akıyor gibi, bazen de kızarıyor , ne yapmalı ve bu neden olur?
Z

Zeynep A.

31 Mart 2026 02:08
Çapak azalsa bile kanal tıkanıklığı devam ediyor olabilirmiş malesef bizde 2 ay herşey normal gitti şimdi yine başa döndük masaja devam
S

Seda Ö.

31 Mart 2026 02:09
Masajın etkisi oluyor mu ve nasıl yapacağım acaba
B

Büşra Ö.

31 Mart 2026 02:23
Benimde bebeğim 2 aylık ara ara çapaklanma oluyo pamuklu bezle siliyorum doktora götürmeme gerek var mı
D

Duygu E.

31 Mart 2026 03:08
Bebegim 4aylık aynı sorun dogdugundan beri bizdede vardı Agladıkça gözü daha çok akıyordu düzenli olarak masaj yaptım göz doktoru damla verdi o şekilde 3.ayımızda geçti
D

Duygu E.

31 Mart 2026 03:13
Kaynamış sogutulmuş su ve tüy bırakmayan bir bez ile silemeniz işinizi kolaylaştıracaktır
A

Aylin A.

31 Mart 2026 03:56
Aynı sorunu yaşadık oğlum 14 ocak doğumlu göz yaşı kanalı henüz tıkanık olduğundan oluyormuş. Göz pınarıyla burun arasına hafif masaj önerdi doktorumuz. Ayrıca kimisi çayla silin diyor ben baya bir süre çayla sildim fakat fayda görmedim. Sonra başka bir doktor çayla değil direk kaynatılmış ılıtılmış suyla sil dedi. Öyle yaptığım ilk gün farkı gördüm. Bir daha da çapaklanmadı
L

Lütfiye Z. ..

31 Mart 2026 03:59
Biz gazlı bezle ılık su ile çapaklamasını temizledik ve her fırsatta masaj yaptık iki gözündede tıkalıydı kanallar açıldı doktor masaj uygulama şeklini göstermişti. YouTube da açıklamalı videolar var ordan yardım alabilirsiniz.
S

Seda Ö.

31 Mart 2026 05:06
Teşekkür ederim
F

Fatma U.

31 Mart 2026 05:31
Bebeğim 18 aylık aylarca masaj yaptım bir gözü açıldı diğeri açılmadı. 13 aydan sonra açılmaz dedi doktor ve öyle de oldu. Perşembe günü küçük bir operasyonla açacaklar tıkanıklığı. Tavsiyem hemen göz doktoruna götürmelisiniz onlar masajla açıyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir