Göz Yaşı Kanal Tıkanıklığı

75 görüntüleme
T

Tuğba K. Ç.

26 Haziran 2025 19:14
Bebeğim 15 aylık göz yaşı kanalı tıkalı 1 yaş sonrası ameliyat olması gerekiyor dedi doktor. Ameliyat ettiren var mıdır acaba süreci yaşayanlar deneyimlerini paylaşabilir mi?
B

Büşra T.

10 Temmuz 2025 06:20
Merhaba benim oğlumda 6 aylık ağlarken gözünden yaş gelmiyor sizde de böyle bir problem olmuşmuydu
T

Tuğba K. Ç.

10 Temmuz 2025 06:37
Merhaba, benim kızımın sağ gözünden sürekli yaş akıyor.
İ

İrem G.

14 Temmuz 2025 21:07
Benim oğlum 5,5 aylık tek göz sürekli sulanma ve çapaklanma var doktor göz doktoru baksın ameliyatı değerlendirin dedi. Henüz gitmedim süreci yaşayan varsa bilgi verebilir mi acaba?
F

Fatma S. ..

14 Temmuz 2025 21:27
İrem Hanım biz 2 ay yaşadık bunu ve göz doktorunun tarif ettiği masajla bir günde geçti. Eğer 1 yaşına kadar geçmezse o zaman gelin dedi. 1 yaştan önce ameliyat yapmıyorlar masaj öneriyorlar diyr biliyorum. Parmağınızı göz pınarının oraya bastırın aşağı doğru çekin. Diğer elinizle başını tutun. Bildiğin bastıracaksın ağlasa da yap dedi. 10 defa günde 4 kez toplam 40 kere yani hergün yapın dedi. Dairesel hareket değil. Bastırıp burun hizasında aşağı doğru bastırarak çekin.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir