Göz Muayenesi

802 görüntüleme
Z

Zeynep Y.

3 Haziran 2026 09:19
Bebeğinizi ilk göz muayenesini ne zaman yaptırdınız 2 aylık olan bebeğim göz muayenesinin vakti geldi

fakat bazı doktorlar 6-9 aylıkken bazıları ise 36 haftalıkken yapılması gerektiğini söylüyorlar hangisi doğru ?
D

Duygu İ.

3 Haziran 2026 09:21
Bir yaşında yaptırdık ama üçüncü ayda yaptırmak gerektiğini söyledi doktor
Göktenur B.

Göktenur B.

3 Haziran 2026 09:22
Ben her iki oğlum da da 3 aylıkken yaptırdım göz muayenesini
Göktenur B.

Göktenur B.

3 Haziran 2026 09:23
Şöyle aslında sağlık ocağıda göz muayenesi yapıyor ama detaylı bir muayene değil o yüzden ben extra doktora götürmüştüm
Buşra Ç. .

Buşra Ç. ..

3 Haziran 2026 09:47
Devlet Hastanesi'nde 2 ay 6 ay ve 12 ay şeklinde ilerliyor devlet Hastanesi'ne gidin ve 2 aylık göz muayenesi için geldik diyin çocuk hastanelerinde göz hekimi 1 tane oluyor ve bazı günler orda günlerini öğrenip gidin biz 2 ayında gittik 6 ayında gittik ve 12 ayında son kontrolüne gidicez
Buşra Ç. .

Buşra Ç. ..

3 Haziran 2026 09:48
2 yaşında da kontrol için çağırıyorlar ama o zaman tüm hastanelerdeki göz hekimi bakıyor küçük olunca cihaz tüm hastanelerde olmadığı için çocuk hastanesindeki göz hekimine başvurduk
N

Necibe N. Ç.

3 Haziran 2026 10:30
Bende 3 aylıkken gitmiştim göz doktoruna çocuk doktorumuz öyle söylemişti
A

Ayşe Ş. ..

Premium Üye
3 Haziran 2026 10:48
3 aylıkken ilk muayene yaptırmak gerekir. Bizim doktorumuz 6 ayda gidin dedi. Sonra göz doktoru 1 yaşında gelin dedi gittik. Şimdide 2 yıl sonra tekrar göreyim dedi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir