Göz Kanlanması

50 görüntüleme
Feride Y.

Feride Y.

19 Ağustos 2025 04:59
Merhaba bebeğim tam altı aylık dün akşam üzeri gözünde kanlanma gördüm bu sabah da devam ediyor. Daha önce bu durumu yaşayan biri var mı acaba ciddi bir şey mi doktora götürmeli miyim?
P

Pelin B.

19 Ağustos 2025 05:09
Bebeğiniz bir iki gün içinde güneşe toza maruz kaldı mı
A

Aysel U.

19 Ağustos 2025 05:23
Şuan salgın vırus doktora götürün damla verır yoksa Dıger göze de sıçrar
A

Aysel U.

19 Ağustos 2025 05:23
Enjeksiyon kapmıştır
Feride Y.

Feride Y.

19 Ağustos 2025 05:28
İki gün önce akşam üzeri dışarı çıkarmıştım orda biraz güneşle temas oldu ama maruz kalma bir durum değildi. Enfeksiyon olma ihtimali var son zamanlarda eve gelen giden çok oldu
A

Ayşenur A.

19 Ağustos 2025 05:41
Bizde de var 14 aylık cuma gününden beri sol gözünde bariz kanlanma var sağda da biraz biraz olmaya başladı ağlayıp gözünü kasıyor ağlayınca daha da çok artıyor doktora gitmeli miyim bilmiyorum başka hiç bişey yok çünkü akıntı huysuzluk çapaklanma hiç bişey yok sizde bunlar varsa doktora gitmelisiniz
Ş

Şükran I. ..

19 Ağustos 2025 05:56
Bende yaşadım aynı durumu dün doktora götürdüm antibiyotik damla ve kaşıntı damlası verdi isterseniz sizde götürün salgın varmış
H

Halime K.

19 Ağustos 2025 06:24
3.5 aylık bebeğim 2 gündür sağ gözünde kanlanma var iç kısımda vardı eliyle yapmıştır diye düşündüm ancak şimdi dışa doğru da yayılmış hafif hafta sonu dışarı çıkmıştık o yüzden mi olmuştur
Feride Y.

Feride Y.

19 Ağustos 2025 06:46
Bu aralar epey bir yaygınmış demek ki bende dışarıya çıkarmıştım ama eve gelen de olmuştu neyden kaynaklandığını bilmiyorum bizimde çok hafif dışa doğru olan tarafta var artar mı bilmiyorum yarın aşılar için doktora gideceğiz orda muayene ettireceğim. Bende kendi yaptı mı acaba diye düşündüm çünkü oyuncak ile vurmuştu gözünün altı da kızarmıştı ama o geçti

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir