Göz Kanalı Tıkanıklığı

96 görüntüleme
Ç

Çiğdem ..

1 Nisan 2026 16:22
oğlum 25 aylık göz akması ve çapaklanma vardı doktor kanalı tıkalı dedi ve operasyon önerdi

1 buçuk yaş en verimli dönem dedi biz geç mi kaldık nasıl bi yol izlenmeli
B

Begüm n.

1 Nisan 2026 21:26
Benimde bebeğim de doğduğundan beri tıkalı çapaklanma ve gözyaşo akıyor durduk yere 1 yaşına kadar bekle dedi doktor şua 9 aylık 1 yaşında düzelmezse açmamız gerekecek göz yası kanallarını dedi
Ç

Çiğdem ..

1 Nisan 2026 22:49
genelde göz masajı öneriyorlar 1 buçuk yaşa kadar düzelmezse operasyon deniliyor biz biraz geç farkettik masaj işe yaramazmış
Fatma A. U.

Fatma A. U.

1 Nisan 2026 22:53
Sürekli masaj yapın asla ihmal etmeyin bizim gittiğimiz göz doktoru operasyonu önermemişti demlediğiniz çayın suyuyla panduman yapın demişti masaj ve çay suyuyla pansumanla geçti çok şükür
K

Kadriye A.

2 Nisan 2026 10:13
Begüm nm
Benimde bebeğim de doğduğundan beri tıkalı çapaklanma ve gözyaşo akıyor durduk yere 1 yaşına kadar bekle dedi doktor şua 9 aylık 1 yaşında düzelmezse açmamız gerekecek göz yası kanallarını dedi
Bizede aynısını dedi. Ama ben. Ameliyata çok karşıyım gerçekten. Göz. Çok. Hasas bı organ ben çocuğumu bir yaşına yeni. Girdi capaklama su akması. Oluyo bazen kızarma da oluyo hastaneye götürdüm doktr mikrop kapmış dedi ilaç yazdı yoladi. Bakalım ilaçlarda ise yaramasa tekra bı göz doktruna goturcem 梁爐
K

Kadriye A.

2 Nisan 2026 10:14
Fatma Albina U
Sürekli masaj yapın asla ihmal etmeyin bizim gittiğimiz göz doktoru operasyonu önermemişti demlediğiniz çayın suyuyla panduman yapın demişti masaj ve çay suyuyla pansumanla geçti çok şükür
Çok bastırmadan mi yapicaz acaba. Bize bastırarak yapın demişlerdi ama ben yavuruma kıyamıyorum. Gözüne bastırmaya hafiff hafif yapıyorum 梁
K

Kadriye A.

2 Nisan 2026 10:16
Çiğdem
genelde göz masajı öneriyorlar 1 buçuk yaşa kadar düzelmezse operasyon deniliyor biz biraz geç farkettik masaj işe yaramazmış
Peki masaj işte. Yaramiyosa neden sürekli msaj öneriyorlar ki yani.
Fatma A. U.

Fatma A. U.

2 Nisan 2026 10:19
Kadriye Arslan
Çok bastırmadan mi yapicaz acaba. Bize bastırarak yapın demişlerdi ama ben yavuruma kıyamıyorum. Gözüne bastırmaya hafiff hafif yapıyorum 梁
Hafif hafif ilk başlarda sonra biraz daha bastırın ilk başta günde 3 defa 20 şer saniye dedi doktor sonra çoğarltın çoğalttık çok şükür geçti 1 yaş kontrolüne götürdüğümüzde tekrar soracaz ama doktor iyi şuan dedi damla verdi onu bile kullanmadım siz istikrarlı olursanız geçer merak etmeyin
Ç

Çiğdem ..

2 Nisan 2026 12:03
Kadriye Arslan
Peki masaj işte. Yaramiyosa neden sürekli msaj öneriyorlar ki yani.
belli bi aya kadar öneriliyor işte genelde düzeliyor ama biz geç farkettik oğlum 2 yaş oldu zaten operasyon için en verimli dönem 1-2 yaş grubuymuş
K

Kadriye A.

2 Nisan 2026 13:37
Fatma Albina U
Hafif hafif ilk başlarda sonra biraz daha bastırın ilk başta günde 3 defa 20 şer saniye dedi doktor sonra çoğarltın çoğalttık çok şükür geçti 1 yaş kontrolüne götürdüğümüzde tekrar soracaz ama doktor iyi şuan dedi damla verdi onu bile kullanmadım siz istikrarlı olursanız geçer merak etmeyin
Teşekkür ederim. 殺
K

Kadriye A.

2 Nisan 2026 13:37
Fatma Albina U
Teşekkür ederim. 殺
K

Kadriye A.

2 Nisan 2026 13:55
Çiğdem
belli bi aya kadar öneriliyor işte genelde düzeliyor ama biz geç farkettik oğlum 2 yaş oldu zaten operasyon için en verimli dönem 1-2 yaş grubuymuş
Peki bu amelyat şart mı yani
Betül A.

Betül A.

Premium Üye
2 Nisan 2026 17:13
Ameliyat göze değil buruna ince bir tel sokularak kanal açılıyor diye biliyordum
D

Duygu

3 Nisan 2026 04:45
Merhaba. Benim bebeğimde de aynı durum vardı. Göz doktoru masaj önerdi. Her emzirmede uyguladım. 1 hafta içinde düzeldi. Hatta kanalın tıkalı olup olmadığını kontrol etmek için göz yaşı kanalının altına hafif bastırıyorsunuz. İçerden iltihap gibi bir şey çıkıyor. Sonra masaj yapıyorsunuz. Masajın nasıl yapılacağını doktor göstermişti.
Ç

Çiğdem ..

3 Nisan 2026 17:16
Kadriye Arslan
Peki bu amelyat şart mı yani
doktora sorduğumuzda şuan yaparsak kanala bi sondalama işlemi gibi birşey yapıyorlar kemik yada damar varsa onu açıyorlar daha basit bi işlem eğer yapmazsanız sürekli çapaklanır mikrop kapar dedi artık canınıza tak ettiğinde ilerde yapmak isterseniz kanalı açmak için kemik kırmak gerekebilir ve daha zor bi ameliyat olacak dedi
Ç

Çiğdem ..

3 Nisan 2026 17:19
Betül Akbulut
Ameliyat göze değil buruna ince bir tel sokularak kanal açılıyor diye biliyordum
gözle burunun birleştiği yerde küçük bir delik var oradan tel gibi bir şey sokulup sondalama işlemini yapıyorlar
B

Begüm n.

4 Nisan 2026 07:37
Çiğdem
Bizde her gün masaj yapıyoruz ama bi etkisini görmedik malesef
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir