Göz Kanalı Tıkanıklığı
36 görüntüleme
H
Halime Y.
15 Ağustos 2025 16:11
5 aylık bebeğimde 1 haftadan fazladır süren göz enfeksiyonu var ama bana göz kanalı tıkanıklığı gibi geliyor şu an sadece sağlık ocağına gidebildim antibiyotikli damla ve suni gözyaşı vermişti kullanıyorum ama bebeğim sürekli gözünü kaşıdığı için iyileşme göremiyorum. annemle babam kaza yaptığı için onlara bakıyorum hastane 1 saat uzaklıkta bir türlü götürme şansım olmadı gözü nasıl iyileşir
N
Nergiz K.
18 Ağustos 2025 12:22
Benim bebegimdede vardı ğöz yaşı tıkanıklığı netira %0,3 göz damlaması yazdı doktorumuz 7 gün kullanılıyor hemen geçiyor
A
Aleyna Y. ..
18 Ağustos 2025 15:57
Benim bebegimde de oldu yeni doğduğu zaman çapaklanma oldu şişti vs gözünde içinde gözyaşı deliği var minicik oraya hafif baski uygulayin burnuna dogru Google yazın gözyaşı tıkanıklığı masajı diye çıkıyor benim kizim oyle iyilesti

Fadile B.
18 Ağustos 2025 19:08
Damlaları güzelce kullanın ekstra önereceğim gözünü ara ara serum suyu ile yıkayın enjektöre çekip iğnesini çıkarın ve göz pınarından damlatın veya cayla ılık pansuman da yapabilirsiniz rahatlatır

Fadile B.
18 Ağustos 2025 19:09
Masajı da var burundan göz pınarı hizasında yukarıya doğru aşağıya doğru masaj yapılıyor bol bol da yapın