Göz Kanal Tıkanıklığı Ne Yapıcaz

66 görüntüleme
Z

Zeynep A.

28 Mart 2026 00:36
Merhaba arkadaşlar bebeğim 10 aylık doğduğundan beri kanal tıkanıklığı var bir kaç doktordan gorus aldım bazıları hemen ameliyat diyor bazıları ise bir yaşına kadar beklememizi söylüyor ne yapacağım şaşırdım böyle bişey çekmesini istemiyorum ama ameliyat da olmasını istemiyorum bekleyip bir yasindan sonra duzelen veya böyle bi durum yaşayan var mı acaba?
Ç

Çağla K.

28 Mart 2026 00:45
Benım bebegım ilk dıgdugunda vardı sürekli çapaklanıyordu doktorumuz masaj yapmamızı söyledi göz çukurunun oraya serçe parmak ile ovmamızı söyledi ve gectı şükür sizde yapabilirsiniz söylediler mi bilmıyorum ama umarım hemen geçer geçmiş olsun 💐
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

28 Mart 2026 01:09
Lacrimal kanal masajı ile çoğu zaman açılıyor ama bunun için geç kalınmış ya da yaptınız fayda etmedi olabilir bilmiyorum. Ama pratikte 1 yaş beklenebilir. Eğer sürekli iltihap vs olup zindan etmiyorsa hayatını bekleyin yok problem oluyorsa küçük bir operasyon zaten ameliyat bile demiyoruz bir an önce yaptırın sevgiler
Z

Zeynep A.

28 Mart 2026 01:35
Çok teşekkür ederim evet masaj yaptık sürekli ama işe yaramadı maalesef
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir