Göz Enfeksiyonu
82 görüntüleme

Merve K.
1 Temmuz 2025 05:04
Hocam biranda gözleri akmaya başladı sulu sulu oldu ve çapak oluştu sabah kalktığında yapışmıştı kirpikleri acile götürdüm antibiyotik verdiler herhangi önereceğiniz bir şey var mı birde çay ile temizlememi söylediler
M
Medine T. ..
9 Temmuz 2025 19:52
Kaç aylık acaba benim kızım 5.5 aylık 2 gündür bi gözü çapaklanıyor açılmayacak kdr çok değil ama akıntı yok sadece çapaklanıyor

Merve K.
9 Temmuz 2025 20:38
9 aylık çay ile silebilirsiniz dedi doktor bana arada yapıyorum

Burcu K.
9 Temmuz 2025 21:00
Merhabalar. Yeni demlenmiş çay sadece dem olarak pamuğa veya müslin bez ile sallayarak ılıtıp silseniz daha etkisini görürsünüz. Hem kendim hem 7 haftalık bebegime yapıyorum. Bizde de göz çapagı doğuştan ne yapsak geçmedi. Şu an ilaç kullanıyorum ama ilaca başlamadan önce bir kere ılık kaynatılmıs su yine elimde sallayarak soğuttum. Bir kere çay demi. Ara ara da anne sütü damlatarak çapağı gideriyordum
Aynı zamanda kendimde göz kuruluğu yaşayan ve göz alerjisi olan biriyim. Çay koyduğum an hiçbir şeyim kalmıyor
Aynı zamanda kendimde göz kuruluğu yaşayan ve göz alerjisi olan biriyim. Çay koyduğum an hiçbir şeyim kalmıyor

Merve K.
9 Temmuz 2025 21:01
Anne sütü kurtlanma yapar dedi demlenmiş çay silinmesi daha doğru olur dedi 5 gün ilaç kullandık sonra bıraktık ara ara devam ediyor çay ile siliyorum
İ
İzel
10 Temmuz 2025 19:41
Biz 5 ayligiz bizde de vardi sabah aksam ilik suyla sildim , birde Netira diye bir damla verdi doktorumuz 8 saat arayla 2 damla damlattik 3-4 gune gecti siz yine doktorunuza danisin tabi

Merve K.
10 Temmuz 2025 19:46
Bizde aynı damla damlattık