Göz de Hemanjiom
50 görüntüleme
H
Helin ..
7 Kasım 2025 18:51
2,5 aylık bebeğimin sağ alt göz kapağında morluk ve şişlik belirdi ultrasonda bir şey çıkmadı ama Hemanjiom deniliyor göz doktoru ilaçlı mr istedi ne yapabilirim
A
Asude
7 Kasım 2025 18:57
Benim kızımın doğuştan bacağında kestane büyüklüğünde hemanjiyomu var. Doktorumuz büyüdükçe kaybolacağını söylüyor. Kıpkırmızı ve pütürlü bir yüzeyi var. Sonradan da olabildiğini bilmiyordum. Çok geçmiş olsun.
H
Helin ..
7 Kasım 2025 19:07
Teşekkür ederim bebeğimi ilaçlı mr ve anestezi aynı anda almasını istemiyorum ama emin de olmak istiyorum
Z
Zeynep S.
12 Kasım 2025 05:26
33+3 haftalık erken doğan bebeğimin doğumdan 15-20 gün sonra burun kenarında hemanjiyom oluştı git gide büyüdü şişli morarma vs oldu. Üniversite hastanesi onkoloji bölümi bakıyor hemanjiyomlara oradaki doktor küçük bebeklerde ilaca karşı olmasına rağmen 3 aylıkken ilaca başladık ilac adı hemangiol şurup. İlaca başlar başlamaz şişlik indi hızlı bir iyileşme oldu. Hala kullanıyoruz 7 aylık bebeğim sadece minik bir kırmızı nokta gibi şuan. Bence üniversite hastanelerinde onkoloji bölümüne özellikle götürmelisiniz.(özeldeki doktorum beklememizi söylemişti ilaç vermemişti çocuğum sabahları nefes almakta zorlanıyordu çok şükür düzeldi)