Göz de Hemanjiom

50 görüntüleme
H

Helin ..

7 Kasım 2025 18:51
2,5 aylık bebeğimin sağ alt göz kapağında morluk ve şişlik belirdi ultrasonda bir şey çıkmadı ama Hemanjiom deniliyor göz doktoru ilaçlı mr istedi ne yapabilirim
A

Asude

7 Kasım 2025 18:57
Benim kızımın doğuştan bacağında kestane büyüklüğünde hemanjiyomu var. Doktorumuz büyüdükçe kaybolacağını söylüyor. Kıpkırmızı ve pütürlü bir yüzeyi var. Sonradan da olabildiğini bilmiyordum. Çok geçmiş olsun.
H

Helin ..

7 Kasım 2025 19:07
Teşekkür ederim bebeğimi ilaçlı mr ve anestezi aynı anda almasını istemiyorum ama emin de olmak istiyorum
Z

Zeynep S.

12 Kasım 2025 05:26
33+3 haftalık erken doğan bebeğimin doğumdan 15-20 gün sonra burun kenarında hemanjiyom oluştı git gide büyüdü şişli morarma vs oldu. Üniversite hastanesi onkoloji bölümi bakıyor hemanjiyomlara oradaki doktor küçük bebeklerde ilaca karşı olmasına rağmen 3 aylıkken ilaca başladık ilac adı hemangiol şurup. İlaca başlar başlamaz şişlik indi hızlı bir iyileşme oldu. Hala kullanıyoruz 7 aylık bebeğim sadece minik bir kırmızı nokta gibi şuan. Bence üniversite hastanelerinde onkoloji bölümüne özellikle götürmelisiniz.(özeldeki doktorum beklememizi söylemişti ilaç vermemişti çocuğum sabahları nefes almakta zorlanıyordu çok şükür düzeldi)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir