Göz Çapaklanma

189 görüntüleme
B

Beyza Ş. ..

28 Mart 2026 16:56
Bebeğim 2 aylık bu sabah uyandığında sol gözünde çapaklanmalar vardı serum fizyolojik ile pamuğa sıkıp temizliyorum ama tekrarlıyor sebebi göz yaşı tıkanıklığı mı ne yapmalıyım
Ö

Özge A. ..

28 Mart 2026 17:06
Göz yaşı tıkanıklığı için devam lı masaj yapmanız lazım .
B

Beyza Ş. ..

28 Mart 2026 17:08
Nasıl yapacağım acaba
İ

İnanç B.

28 Mart 2026 17:47
Bizimde öyle oldu bir damla verdi doktorumuz bir kullanımda geçirdi öyle aşırı bir çapaklanma yoktu onun öncesinde sütümü sağıp onunla sildim gözünü birkaç defa

B. U.

28 Mart 2026 23:40
Bir damla var adını unuttum şimdi onu kullan 2 güne geçiyor bide kaynamış sogumuş suyla pamuk bezle temizle hemen geçiyor doktora danışın hiç korkmayın Allahın izniylr geçecek hemen
B

Beyza Ş. ..

28 Mart 2026 23:47
Damlanizin adını hatırlarsanız yazar mısınız lütfen
B

Büşra D. ..

30 Mart 2026 01:18
Benim bebeğimin göz yaşı kanalı tıkalıydı çok kötü gözü kapanmıştı açamıyordu doktor önerisiyle çayla pansuman yaptım damla kullandım 1 ay çekti öylece çay pansuman yapın çok şükür bidaha olmadı anne sütü bazen enfeksiyon yapabiliyormuş
S

Songül

30 Mart 2026 02:03
Enfeksiyon olabilir rengi de belirleyici oluyor. Göz doktoruna götürdüm antibiyotik damla verdi o geçirdi. 3 veya 4 gün kullandırıyor
B

Beyza Ş. ..

30 Mart 2026 03:35
Songül
Enfeksiyon olabilir rengi de belirleyici oluyor. Göz doktoruna götürdüm antibiyotik damla verdi o geçirdi. 3 veya 4 gün kullandırıyor
Çok sık temizliyorum serum fizyolojik ile fakat genede kabuk oluyor bir de göz pınarında sarı sıvı gibi oluyor
Ö

Özlem ..

Premium Üye
30 Mart 2026 04:20
Bizdede olmuştu Dr tobrased adlı bir damla verdi 2. Gün kullanımda geçti
B

Beyza Ş. ..

30 Mart 2026 04:30
Özlem Avcı
Sağlık ocağına gitsem verir mi
Ö

Özlem ..

Premium Üye
30 Mart 2026 04:32
Bilemiyorum açıkçası verir diye düşünüyorum ama eczaneye de sorabilirsiniz onlar yönlendirebilir sizi
B

Beyza Ş. ..

30 Mart 2026 04:33
Özlem Avcı
Bilemiyorum açıkçası verir diye düşünüyorum ama eczaneye de sorabilirsiniz onlar yönlendirebilir sizi
Tamamdır teşekkür ederim
B

Beyza Ş. ..

30 Mart 2026 13:13
Özlem
Bugün sağlık ocağındaki dr bizede bu damlayı verdi günde iki defa olacak şekilde siz nasil kullaniyordunuz
Ö

Özlem ..

Premium Üye
31 Mart 2026 02:14
Beyza Şahin
Bugün sağlık ocağındaki dr bizede bu damlayı verdi günde iki defa olacak şekilde siz nasil kullaniyordunuz
Evet bizde günde 2 defa 1 er damla şeklinde kullanmıştık
İ

İlknur38

31 Mart 2026 23:34
İnanç Bilgi
Bizimde öyle oldu bir damla verdi doktorumuz bir kullanımda geçirdi öyle aşırı bir çapaklanma yoktu onun öncesinde sütümü sağıp onunla sildim gözünü birkaç defa
Damlanın adı nedr aceba
İ

İnanç B.

1 Nisan 2026 00:59
İlknur Gılavuz
Damlanın adı nedr aceba
Doktor yazmıştı bir kere kullanıp attım ilaç çok kullanmak istemiyorum zaten 5 gün kullan demişti ila da açıldıktan 28 gün sonra kullanımı bitiyordu
E

Elif B. ..

1 Nisan 2026 18:11
Netra diye bir damla var bize de bu iyi geldi günde 3 defa kullandık
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir