Göz Altında Kızarıklık ve Morluk Uzun Zamandır

33 görüntüleme
Ş

Şeydanur ..

30 Aralık 2025 19:56
Oğlum mart 1 de tam 2 yasina girecek insallah. Neredeyse ek gıdadan beridir göz altları biraz morumsu ve bazen buna kızarıklıkta ekleniyor.Kan testlerinde demiri ve b12 si biraz düşük çıkmıştı.Cok iştahlı hic olmadı,zinco kullanıyoruz. B12 ve demirden de ocean kullanıyorum.Dr. bilemedi uykusuzluktan olur belki dedi geçti. Uykusuda çok az yani uykuya düşkün bir bebek hiç olmadi. Gündüz tek uyku yapar en fazla 1 saattir toplamda.Hocam görürseniz ve cevaplarsanız çok sevinirim kızarıklık ve göz altı morlugu neden olur?
Betül B. .

Betül B. ..

30 Aralık 2025 20:00
Başka Br doktora gösterin isterseniz yani eksiklik bakımından birşey yapmanızı Önermedi mi
Ş

Şeydanur ..

30 Aralık 2025 20:05
Demir ve b12 kullanılandedi bir de d vitaminine de devam edin dedi o kadar.farkli dr.lara a dgötürdük aslinda ama bir şey demedileryani bunlardan başka
S

Selen B. Ç.

30 Aralık 2025 20:13
Benim oğlumunda arada öyle oluyor ve doktor alerji kaynaklı olabilir dedi ve ilaca başladık galiba bir tık daha iyi. Hala gözlemliyorum.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir