Göz
177 görüntüleme
P
Pelin Y. ..
9 Haziran 2025 12:32
Bebeğim 6 aylık yaklaşık 3 aylikten beri sol gözü sulanıyor akiyo ve capaklaniyor göz kontrolü yapıldı herhangi bir sorun yok iki kere antibiyotik damla kullandik ama geçmedi bol bol masaj yapın dendi devamlı temizleyip masaj yapıyorum geçmedi tavsiyesi olan varmı acaba 😒
A
Aslıhan A. ..
9 Haziran 2025 14:05
Aynı durumu ben kendim yaşıyorum aylardır. Damlalar kullanıyorum geçiyor sonra bir daha. En son korneada apse oluştu şu an onun tedavisini oluyorum. Ondan sonra sebebi araştırılacak. Birçok sebebi olabiliyormuş. Bulmadan geçmesi zor olabilir.
M
Müge B. ..
9 Haziran 2025 14:40
Benim kızımda aynıydı 6 ay boyunca göz yaşı kanal tıkanıklığı için kullanmadığımız damla yapmadigimiz masaj kalmadı. Her götürdüğüm doktor farklı masaj tarif etti. Halbuki hepsi yanlışmis. Göz Hastanesi'ne götürdüm doktor beyin gosterdigi masajla bir buçuk günde geçti. Eğer kanal tikanikligiyla ilgiliyse yardımcı olabilirim.
P
Pelin Y. ..
9 Haziran 2025 14:49
Çok sevinirm rutin göz muayenesinde bişey çıkmadı bizdede tıkanıklık dendi masaj yapın bol bol dedi gecmesse 1 yaşında tekrar bakılır dedi Dr.
P
Pelin Y. ..
9 Haziran 2025 14:50
Geçmiş olsun sizede
F
Fatma S. ..
14 Haziran 2025 18:53
Bir elinizle başını şakaklardan olacak şekilde tutun. Parmağınızı göz pınarının oraya bastırın aşağı doğru çekin. Günde 4 kez 10 kere yapın. Ağlaması normal merak etmeyin. Geçen gün gittik göz doktoruna böyle yap dedi ertesi güne hiçbirşey kalmadı gözünde. Dairesel hareket değil bastır aşağı doğru çek doğrusu bu dedi.
N
Nurgül Y.
29 Haziran 2025 16:12
Oğlum 7 aylık bugün farkettimki daha doğrusu bugün olduğundan eminim gözünün beyaz kısmında ufacık kırmızı nokta var. Neden olur acaba ?