Görünürde Bir Şey Yok Ama Sanki Acı Çekiyor
255 görüntüleme
Z
Zeynep
19 Şubat 2026 20:05
Bebeğim 1 ay 3 günlük. Sanki acı çekiyor gibi ağlıyor. Daha önce böyle yapmazdı. Sakinleşemiyor. Memede bile sakinleşemediği oluyor. Emmek istiyor sonra kusuyor yine istiyor bazen onu da istemiyor. Ne olduğunu anlamadım ne olabilir

Ayşe D.
19 Şubat 2026 20:13
Gaz çok acı verici oluyor malesef o yüzden olabilir
M
M.ş
19 Şubat 2026 20:32
bizde iki aylığız aynı şeyler var karnı sertleşiyor gaz sancısı çekiyor gaz damlası aldık o biraz rahatlattı

Fehime Y.
19 Şubat 2026 20:42
Gaz ya da reflü olabilir özellikle reflüde kusup tekrar emmek istiyor bebekler

Fatma A. U.
19 Şubat 2026 21:32
Gazı var muhtemelen Allah yardımcınız olsun
Gazı olan bebekler sürekli emmek istiyor çok içtiği içinde sürekli kusuyor kızım öyleydi
Gazı olan bebekler sürekli emmek istiyor çok içtiği içinde sürekli kusuyor kızım öyleydi
Z
Zeynep
19 Şubat 2026 21:45
bizde iki aylığız aynı şeyler var karnı sertleşiyor gaz sancısı çekiyor gaz damlası aldık o biraz rahatlattı
Z
Zeynep
19 Şubat 2026 21:46
Gaz çok acı verici oluyor malesef o yüzden olabilir
Z
Zeynep
19 Şubat 2026 21:47
Gazı var muhtemelen Allah yardımcınız olsun

Fatma A. U.
19 Şubat 2026 21:48
Böyle de kısır döngü oluyor diye emzik vermeye çalışıyorum ama yanlış mı yapıyorum
Sabahlara kadar bebek arabasıyla gezeiğimizi bilirim 🤦

İlsu O. K.
19 Şubat 2026 22:06
Zeynep Hanım Merhaba; muhtemelen gaz ya da reflü ama bebeğiniz daha çok küçük o yüzden mutlaka doktorunaza danışın danışmadan herhangi bir ilaç, uygulama yapmayın. Sık sık karnına ayak altlarına bastırmadan masaj yapın. Oğlum keçi gibi eeee lerdi her 2-3 saat arayla.

Ayşe D.
20 Şubat 2026 00:37
Ellerini hep yumruk yapıyor bi de acaba hastalandı da fark etmiyor muyum diye düşünüyorum
Z
Zeynep
20 Şubat 2026 03:41
Benim oğlumunda gaz sancısı çoktu bende siz gibi korktum kaç doktor gezdim ya fark etmiyosam bi şeyi varsa diye en son bi doktor bence artık çocuğu sal eskiler nasıl büyüttü demişti ama o kadar ağlayınca insan bi tedirgin oluyor sizi çok iyi anlıyorum

Ayşe D.
20 Şubat 2026 03:46
Evet bi de böyle iç geçirerek ağlıyo öyle olunca içim parçalanıyor
Z
Zeynep
20 Şubat 2026 03:48
Sakin kalmıyor ki. Emdikten sonra bir süre sakin kalıyor o zaman da midesi çok dolu diye dokunamıyorum. Altını değiştirirken bile o hareketlerle Kusuyo
Z
Zeynep
20 Şubat 2026 03:52
Zeynep Hanım Merhaba; muhtemelen gaz ya da reflü ama bebeğiniz daha çok küçük o yüzden mutlaka doktorunaza danışın danışmadan herhangi bir ilaç, uygulama yapmayın. Sık sık karnına ayak altlarına bastırmadan masaj yapın. Oğlum keçi gibi eeee lerdi her 2-3 saat arayla.
Z
Zeynep
20 Şubat 2026 03:54
Ben her akşam banyo yaptırıyordum masaja çok izin vermiyordu ama bacaklarına bisiklet hareketi yapıyordum göğsüme yatırıyordum yüz üstü bazen karnını sıcak bezle sarıyordum böyle böyle 3 ay biraz sancılı geçiyor ama 4. Ay gaz sancısı böyle zor olmuyor geçiyor hiç geçmeyecek gibiydi ama geçiyor Allah yardımcınız olsun

Ayşe D.
20 Şubat 2026 03:59
Ben de banyodan sonra üşüttü de ondan mı ağlıyor diye düşündüm. Hapşırdı birkaç kere bugün normalde olmazdı. Ama üşütse ateşi de olurdu di mi
Z
Zeynep
20 Şubat 2026 04:01
Bende emizik verdim gazı daha kolay çıkardığını düşünüyorum sürekli masaj yapın zeytin yağı veya bebek yağıyla yağlayın
Sabahlara kadar bebek arabasıyla gezeiğimizi bilirim 臘
Sabahlara kadar bebek arabasıyla gezeiğimizi bilirim 臘
Z
Zeynep
20 Şubat 2026 04:01
Başka belirtilerde olurdu tabi ki hapşırık tek başına bi belirti değil onların vücut sıcaklığı bizimkinden farklı kolay kolay üşümezler merak etme

İlsu O. K.
20 Şubat 2026 04:07
Merhaba hem gaz hem reflü var. Önceki gün doktordaydık bir sorun yok normal dedi ne sorsam. Ama bunlar hep vardı böyle yapmıyordu

Fatma A. U.
20 Şubat 2026 04:35
Bebek arabasında gezmek gazı mı çıkarıyor yoksa sakinleşsin diye mi yapıyordunuz