Gömülü Pipi

125 görüntüleme
Sinem Ö.

Sinem Ö.

24 Mayıs 2026 16:22
Oğlumun pipisini doğduğundan beri ara ara kontrol ediyor eniştem. Kendisi ürolog. Bekleyelim izleyelim, şuan uygun değil ameliyatlarla uğraşırsınız dedi hep. Şuan 15 aylık oğlum ve artık pipi normale döndü ama enişte devlet hastanesine başka şehire gitti, 3 aydır kontrol ettiremiyorum kendisine. Benim merak ettiğim: bu yaş bebek lokal mi, genel anestezi ile mi sünnet olur? herhangi bir mecburi durum olmadığı sürece 6 yaş sonrasına bırakmak daha mı uygun olur acaba? Genel anesteziden korkuyorum.
N

Nur ..

24 Mayıs 2026 16:47
Maalesef genel anesteziyle olur lokal yapacaklarını sanmıyorum. Kendim de hemşireyim ve bebeğimin de alt derisinde incelik vardı 3 aylıkken yaptırayım anestezi almasın dedim ama doktorumuz incelikten dolayı yapmadı. Şu an 9 aylık bayramdan sonra genel anesteziyle yaptırmayı düşünüyorum
E

Ece ..

24 Mayıs 2026 17:04
Merhaba, ben genel anestezi ile 3 aylıkken oğlumu sünnet ettirdim, çok şükür korkularım yersiz çıktı. Ameliyat öncesi anestezi doktorumuz çok az bir miktar anestezi verdiklerini belirtti operasyon toplamda 10 dk sürdü öncesinde 4 sonrasında 4 saat olmak üzere toplam 8 saat bebeğim beslenmedi.

Görüştüğüm doktorların genel görüşü-çocuk üroloji&çocuk cerrahi- sünnet için ideal zamanın penis boyutundan kaynaklı 8 yaş olduğu görüşünde öncesinde pay bırakarak yapıyorlar ve masaj yapılmazsa yapışma riski mevcut. Ben çocuğum hatırlamasın diye 3 ayı dolunca yaptırdım ve hemen iyileşti.
Tay

Tay

24 Mayıs 2026 17:11
18 aylık dı genel anestezi ile oldu ve iyi geçti
Y

Yusuf İ.

24 Mayıs 2026 17:30
10 günlükken sünnet yaptırdık ama pipi gömülü her bez değişiminde masaj yaparak geriye doğru pipi gömülmesin diye ama her seferinde oluyor ne yapmak lazım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir