Golden Goat Mama
220 görüntüleme
R
Rahime N. T.
23 Haziran 2026 00:58
Şuanda golden goat 1 mama kullanan varmi 1 kutu kullandim bitti [2.yi](2.yi) aldim ama ne kokusu ayni nede bebegim severek iciyor bozuk diye [3.kutuyu](3.kutuyu) aldim ama oda aynı kullanan varsa kokusuna bakabilirmi acaba yanlismi hatirliyorum süt kokuluydu ilk kutu

Yeter A.
23 Haziran 2026 01:47
Bı ara kullanmıstık kokusu balık kokusu gibiydi .bütün kutular oyle kusma oldumuda cok agır kokuyordu degiştik biz kokusundan degıl ama bebegımde asiri bagırsak calstırıyordu yaramadı bize
S
Sena S.
23 Haziran 2026 01:53
Ben evolvia kullandım hep 1 numarada dediğiniz gibi süt kokusu vardı 2 numaraya geçtik kokusu tadı değişti bende bozuk sandım içerik değişiyormuş omega vs ekleniyor 2 numaraya geçince ama siz 1 numaradasınız sanırım hala bence içerik değişmiştir firmaya mail atın isterseniz içiniz rahat etsin

Hatice E.
Premium Üye
23 Haziran 2026 08:42
Keçi sütlü bu yüzden evet kötü kokuo bizdede kabız yaptı değiştirdik
R
Rahime N. T.
23 Haziran 2026 09:27
İlk kutu cok güzel kokuyordu ama

Yeter A.
25 Haziran 2026 00:04
Ben evolvia kullandım hep 1 numarada dediğiniz gibi süt kokusu vardı 2 numaraya geçtik kokusu tadı değişti bende bozuk sandım içerik değişiyormuş omega vs ekleniyor 2 numaraya geçince ama siz 1 numaradasınız sanırım hala bence içerik değişmiştir firmaya mail atın isterseniz içiniz rahat etsin
S
Sena S.
25 Haziran 2026 01:14
Ebolvıa bızde kullanyrz sizde nasıl memnun musunuz niz ek gıdada alıyor mama alımı önceye göre azaldı ek gıdaya geçerken o mamaya geçmiştik kılo alımını etkiliyor mu oek anlamdm o yüzden spruyrm kılo alımının nasıl

Yeter A.
25 Haziran 2026 08:09
Ben sezaryen sonrası mama + anne sütü devam ettim şimdi 1 yaşında bıraktık mamayı. Ek gıda anne sütü devam ediyoruz Çoook memnundum o kadar memnun ki herkes stokluyordum bulamıyordum yoksa. Bir ara bulamadım hipp kullandım bir kutu hiç sevmedi bebeğim zaten içeriği de temiz değilmiş. Kilo konusunda ortalamanın hep üstünde ama tombiş bir bebek olmadı hiç tabi genetik de etkili ama aşırı kilo aldıran mamalar nedense bana sağlıklı gelmiyor zaten yeter hanım
Yükleniyor...