Golden Goat Mama

79 görüntüleme
B

Büşra B.

13 Ocak 2026 11:51
Merhaba golden goat mama kullananız var mı yorum yapabilir misiniz
İ

İlkin D.

13 Ocak 2026 13:02
Merhabalar benim kızım 4 aylık.Meme+mama beslemesi yapıyorum doğduğundan beri. İlk doğduğunda 1-1.5 ay kadar golden goat kullandık çok güzel bir mama bence,temiz içerik fakat benim kızımda yoğun bir gaz,şişkinlik ve kabız yaptı. Daha sonra uzun bir süre sma comfort kullandık kızıma çok iyi geldi. Maalesef son sma olaylarından sonra tekrar golden goat deneyelim dedik ama aynı etkileri gösterdi. Ama kullanan ve çok memnun olan bir sürü anne var. Bu tamamen bebeğinizle alakalı. Sevecek mi,kusturacak mı,gaz,kabız veya ishal yapıcak mı denemeden anlaşılmıyor maalesef.
E

Esra Y.

13 Ocak 2026 21:35
Bebekten bebeğe değişiyor tabi ama en temiz içerikli mama su anda. Palm yagi yok. Kızım9 aylık ve hiç gaz kusma şişkinlik yapmadı. Kilo konusundada sisirmedi cocougu normaldi.
B

Büşra B.

13 Ocak 2026 21:43
İlkinHanım benim bebeğimde de aynı durum oldu 2 aya geldiği an kabızlık yaptı 1 aydır kullanıyorum düzelmiyor… esra hanımın da dediği gibi en temizlerinden diyetercijh ettim değiştirmek istemiyorum ısrarla.. kabızlık dışında şikayetimiz olmadı onu da ben ölçüm mamayı fazla verdim galiba diyorum… değiştirsem ne alacağımı bilmiyorum çekiniyprum diğer markarlardan öneriniz var mıı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir