Golden Goat Mama
82 görüntüleme
M
Merve
13 Ağustos 2025 13:47
Merhaba yaklaşık 6 aydır golden goat mama kullanıyoruz, bir süredir de 2ye geçtik. Bebeğim gazlı bir bebek olduğu için doktor keçi sütlü mamanın daha iyi geleceğini söylediği için kullanmaya başladık ama ben mamanın içeriği piyasadaki bir çok mamadan daha temiz olduğu için tercih etmiştim. Fakat bebeğim en başında beri mamaya karşı pek iştahlı değil, 2ye geçtikten sonra da hastalık vs derken iyice azalttı içmeyi. Acaba içeriği temiz başka bir mama tavsiyesi olan var mı?
N
Nurten
13 Ağustos 2025 14:43
Doktorlar evolvia mamayı da çok öneriyor ve içeriği konusunda temiz olduğu söyleniyor isterseniz bir araştırın. Ben kendi oğlum içinde aptamil prosyneo mama kullanıyorum o da gazlı bebekler için. Gelişimi de gayet güzel ve yine doktorumuz iyi bir mama demişti.
M
Merve
13 Ağustos 2025 15:43
Anladım teşekkür ederim, Evolvia’ dan geçmiştik bu mamaya başlarda iyiydi sonradan o da kabız yapmıştı hoş bu mamada da aynı şey olmuştu ama bilemedim tekrar o mamaya geçebiliriz belki.
M
Merve D.
13 Ağustos 2025 16:02
Kaç ml içiyor? Benim kızım 1 yaşına yeni girdi sütüm bu sıra azaldı diye 150 ml yaptım fazlasını kusunca 120ye düşürdüm 3 numaraya yeni geçtik. Belki miktarı az deneyerek verince içer yeni geçtiğiniz için öyle düşündüm
M
Merve
13 Ağustos 2025 16:17
6 ay falan oldu galiba kullanalı, hiç şu ölçek bu kadar olsun demedim ne kadar içerse o kadar verdim. Gidişatına göre 150ml beklerken 60ml belki daha azlara düştü onuda tek seferde içmiyor , bir miktar da ek gıda alıyor gün içinde. 1,5 aydır falan bu şekilde az içiyor.
H
Hilal N. Ü.
13 Ağustos 2025 17:22
Bebeğim 10 aylık bizde doğduğundan beri golden gold mama kullanıyoruz ara ara bizimkide içmek istemezdi bi kaç kez bizde değiştirdik ya çok gaz yaptı ya kustu vazgeçtik diğer bebeklere görede az içiyor daha yeni 6 ölçeği tam bitiriyor ama kilosu iyi çok araştırdım her bebeğin kaç cc aldığı bebeğe bağlıymış arada diş çıkarır huysuz olur iştahı kapanabilir bunun mamayla ilgili olmadığını düşünüyorum artık
H
Hatice K.
13 Ağustos 2025 21:25
Aynı mamanın 1 numarasını kullanıyorum be aynı şeyleri yaşadım fakat bizde mamaya bağlayıp değiştik mamayı bebeğimiz onu da yemedi sonra belli zaman geçtikten sonra yemeye başladı .bu böyle başımıza iki kez geldi birincisinde 12. Haftasıydı 5 gün sürdü ama şuan olan yaklaşık iki haftadır sürüyor mamamı gelişim atağımı inanın çözemedim