Golden Goat
250 görüntüleme
B
Burcu B. Ö.
11 Mart 2026 09:26
Günaydınn hanımlar bebeğime dün golden goat mama verdim kollarında döküntü oluyşşmaya başladı böyle bişi yaşayan var mı süt alerjisi test yapıldı negatif acaba keçi sütüne mi alerjisi var yoksa mama yapıyor mu
Z
Zeynep B. ..
11 Mart 2026 09:29
Merhaba ben yaklaşık dört aydır kullanıyorum bebegimde süt alerjisi vardı doktoru relaktaz damla önerdi onu kullandık 6 ay olana kadar hoc sorun yaşamadık
B
Burcu B. Ö.
11 Mart 2026 09:30
Merhaba ben yaklaşık dört aydır kullanıyorum bebegimde süt alerjisi vardı doktoru relaktaz damla önerdi onu kullandık 6 ay olana kadar hoc sorun yaşamadık
D
Demet Ö.
11 Mart 2026 10:27
B
Burcu B. Ö.
12 Mart 2026 09:06
@Zeynep Boz Zeynep hanım damla ne işe yarıyor acaba bizim negatif çıkmasına rağmen doktor keçi sütü bile vermeyin diyor başka mama da içmiyor çoçuk
Z
Zeynep B. ..
15 Mart 2026 14:53
Damla ne işe yarıyor acaba hiç duymarım
Z
Zeynep B. ..
15 Mart 2026 14:54
Relaktqz damla fayda ediyor mu ? Diyet yapmıyorsunuz yani
B
Burcu B. Ö.
15 Mart 2026 14:54
Laktaz enzimi damlası laktoz alerjisi için sindirimini kolaylaştırıyor
Z
Zeynep B. ..
15 Mart 2026 14:56
@Zeynep Boz Zeynep hanım damla ne işe yarıyor acaba bizim negatif çıkmasına rağmen doktor keçi sütü bile vermeyin diyor başka mama da içmiyor çoçuk
B
Burcu B. Ö.
Anladım memnunsunuz yani golden goattan ben başladım o mamaya alerji olmadı bebeğim sevdi
B
Burcu B. Ö.
Damlayı danışın doktorunuza benim de benzerdi çok ise yaradı
Z
Zeynep B. ..
15 Mart 2026 14:58
Anladım memnunsunuz yani golden goattan ben başladım o mamaya alerji olmadı bebeğim sevdi
B
Burcu B. Ö.
15 Mart 2026 15:01
Evet çok memnunum
Z
Zeynep B. ..
15 Mart 2026 15:10
Damlayı mamaya mı katıyorsunuz
E
Elif S.
15 Mart 2026 22:34
iyi geceler arkadaşlar, konudan bağımsız;
bebeğime ilk 3 ay mama desteği vermiştik, normalde hipp alırken, bir ay araştırmalarım sonucu golden goat almıştım, sonra kontrolde doktorumuza sormuştum siz ne önerirsiniz nasıl devam edelim diye, bu mamayla da takip ettiği hastaları olduğunu fakat sayılarının az olduğunu söyledi, tecrübesi yeterli değildi ama bu bebeklerde daha sonra anemi gördüğünü ekledi, sonra o mamayı bıraktık zaten kutu bitmeden. siz de iyice araştırmışsınızdır eminim ama bu açıdan da bir bakın🙏
bebeğime ilk 3 ay mama desteği vermiştik, normalde hipp alırken, bir ay araştırmalarım sonucu golden goat almıştım, sonra kontrolde doktorumuza sormuştum siz ne önerirsiniz nasıl devam edelim diye, bu mamayla da takip ettiği hastaları olduğunu fakat sayılarının az olduğunu söyledi, tecrübesi yeterli değildi ama bu bebeklerde daha sonra anemi gördüğünü ekledi, sonra o mamayı bıraktık zaten kutu bitmeden. siz de iyice araştırmışsınızdır eminim ama bu açıdan da bir bakın🙏
B
Burcu B. Ö.
15 Mart 2026 22:45
iyi geceler arkadaşlar, konudan bağımsız;
E
Elif S.
15 Mart 2026 22:48
evet tabi ki hastalıklarda tek sebep zaten mama değildir, geçmiş olsun bu arada; umarım kolayca atlatırsınız 🙏8 aylıkken neden kan baktırmıştınız? erken geldi bana, semptomu mu vardı, ailesel bir durumdur belki, talasemi varsa ailede, zaten düşük oluyor , ama sorunsuz yaşayabiliyor kişiler
B
Burcu B. Ö.
15 Mart 2026 22:50
evet tabi ki hastalıklarda tek sebep zaten mama değildir, geçmiş olsun bu arada; umarım kolayca atlatırsınız 🙏8 aylıkken neden kan baktırmıştınız? erken geldi bana, semptomu mu vardı, ailesel bir durumdur belki, talasemi varsa ailede, zaten düşük oluyor , ama sorunsuz yaşayabiliyor kişiler
E
Elif S.
15 Mart 2026 22:54
çok sevindim iyiye gitmesine, çok geçmiş olsun😌
B
Burcu B. Ö.
15 Mart 2026 22:55
çok sevindim iyiye gitmesine, çok geçmiş olsun😌
Yükleniyor...