Golden Goat

250 görüntüleme
B

Burcu B. Ö.

11 Mart 2026 09:26
Günaydınn hanımlar bebeğime dün golden goat mama verdim kollarında döküntü oluyşşmaya başladı böyle bişi yaşayan var mı süt alerjisi test yapıldı negatif acaba keçi sütüne mi alerjisi var yoksa mama yapıyor mu
Z

Zeynep B. ..

11 Mart 2026 09:29
Merhaba ben yaklaşık dört aydır kullanıyorum bebegimde süt alerjisi vardı doktoru relaktaz damla önerdi onu kullandık 6 ay olana kadar hoc sorun yaşamadık
B

Burcu B. Ö.

11 Mart 2026 09:30
Zeynep Boz
Merhaba ben yaklaşık dört aydır kullanıyorum bebegimde süt alerjisi vardı doktoru relaktaz damla önerdi onu kullandık 6 ay olana kadar hoc sorun yaşamadık
Damla ne işe yarıyor acaba hiç duymarım
D

Demet Ö.

11 Mart 2026 10:27
Zeynep Boz
Relaktqz damla fayda ediyor mu ? Diyet yapmıyorsunuz yani
B

Burcu B. Ö.

12 Mart 2026 09:06
@Zeynep Boz Zeynep hanım damla ne işe yarıyor acaba bizim negatif çıkmasına rağmen doktor keçi sütü bile vermeyin diyor başka mama da içmiyor çoçuk
Z

Zeynep B. ..

15 Mart 2026 14:53
Burcu Büşra Öztürk
Damla ne işe yarıyor acaba hiç duymarım
Laktaz enzimi damlası laktoz alerjisi için sindirimini kolaylaştırıyor
Z

Zeynep B. ..

15 Mart 2026 14:54
Demet Öner
Relaktqz damla fayda ediyor mu ? Diyet yapmıyorsunuz yani
6 ay boyunca diyette yaptım tabi ama damla çok fayda sağladı diyeti büyük ölçüde rahatlattı
B

Burcu B. Ö.

15 Mart 2026 14:54
Zeynep Boz
Laktaz enzimi damlası laktoz alerjisi için sindirimini kolaylaştırıyor
Anladım memnunsunuz yani golden goattan ben başladım o mamaya alerji olmadı bebeğim sevdi
Z

Zeynep B. ..

15 Mart 2026 14:56
Burcu Büşra Öztürk
@Zeynep Boz Zeynep hanım damla ne işe yarıyor acaba bizim negatif çıkmasına rağmen doktor keçi sütü bile vermeyin diyor başka mama da içmiyor çoçuk
Damlayı danışın doktorunuza benim de benzerdi çok ise yaradı
B

Burcu B. Ö.

Burcu Büşra Öztürk
Anladım memnunsunuz yani golden goattan ben başladım o mamaya alerji olmadı bebeğim sevdi
Mamadan sanmıştım ben ama bi daha olmadı terden falan oldu galiba döküntü yok
B

Burcu B. Ö.

Zeynep Boz
Damlayı danışın doktorunuza benim de benzerdi çok ise yaradı
Damlayı mamaya mı katıyorsunuz
Z

Zeynep B. ..

15 Mart 2026 14:58
Burcu Büşra Öztürk
Evet çok memnunum
B

Burcu B. Ö.

15 Mart 2026 15:01
Zeynep Boz
Evet çok memnunum
Bizim testler negatif çıkmıştı zaten ama doktor yine de evolvia verdi ama o mamayı da sekiz aylık bebeğe içirmek imkansız nerdeyse artık her şeyin tadını alıyor bende golden goat denedim zaten alerji testi nefatif çıktı diye biraz korktuk denerken ama bişi olmadı çok şükür sütüm kesildi de benim mecbur kaldım mama vermeye
Z

Zeynep B. ..

15 Mart 2026 15:10
Burcu Büşra Öztürk
Damlayı mamaya mı katıyorsunuz
Evet mamaya anne sütüne katıp öyle veriyorum
E

Elif S.

15 Mart 2026 22:34
iyi geceler arkadaşlar, konudan bağımsız;

bebeğime ilk 3 ay mama desteği vermiştik, normalde hipp alırken, bir ay araştırmalarım sonucu golden goat almıştım, sonra kontrolde doktorumuza sormuştum siz ne önerirsiniz nasıl devam edelim diye, bu mamayla da takip ettiği hastaları olduğunu fakat sayılarının az olduğunu söyledi, tecrübesi yeterli değildi ama bu bebeklerde daha sonra anemi gördüğünü ekledi, sonra o mamayı bıraktık zaten kutu bitmeden. siz de iyice araştırmışsınızdır eminim ama bu açıdan da bir bakın🙏
B

Burcu B. Ö.

15 Mart 2026 22:45
Elif Semet
iyi geceler arkadaşlar, konudan bağımsız;

bebeğime ilk 3 ay mama desteği vermiştik, normalde hipp alırken, bir ay araştırmalarım sonucu golden goat almıştım, sonra kontrolde doktorumuza sormuştum siz ne önerirsiniz nasıl devam edelim diye, bu mamayla da takip ettiği hastaları olduğunu fakat sayılarının az olduğunu söyledi, tecrübesi yeterli değildi ama bu bebeklerde daha sonra anemi gördüğünü ekledi, sonra o mamayı bıraktık zaten kutu bitmeden. siz de iyice araştırmışsınızdır eminim ama bu açıdan da bir bakın🙏
Olabilir ama hep mamaya bağlamamak lazım benim bebeğim 8 aylık 7 Aydın emziriyonum ve bebeğimde anemi çıktı tedavi görüyor yani anne sütü içtiği halde oldu mamayla bi ilgisi olduğunu sanmıyorum çok ama yaşayan vardır tabi ki
E

Elif S.

15 Mart 2026 22:48
evet tabi ki hastalıklarda tek sebep zaten mama değildir, geçmiş olsun bu arada; umarım kolayca atlatırsınız 🙏8 aylıkken neden kan baktırmıştınız? erken geldi bana, semptomu mu vardı, ailesel bir durumdur belki, talasemi varsa ailede, zaten düşük oluyor , ama sorunsuz yaşayabiliyor kişiler
B

Burcu B. Ö.

15 Mart 2026 22:50
Elif Semet
evet tabi ki hastalıklarda tek sebep zaten mama değildir, geçmiş olsun bu arada; umarım kolayca atlatırsınız 🙏8 aylıkken neden kan baktırmıştınız? erken geldi bana, semptomu mu vardı, ailesel bir durumdur belki, talasemi varsa ailede, zaten düşük oluyor , ama sorunsuz yaşayabiliyor kişiler
Beş aylıkken baktırdım bebeğimde iştahsızlık vardı doktorun verdiği kan damlasının dozu az gelmiş bebeğime günlük 16 damla olması gerekirken 4 damla kullandırdılar bebeğim çok çabuk yoruluyordu sürekli uyuyordu baktırdık damla dozunu artırdık sonra tekrar baktırdık artışa geçmişti şimdi 9. Ayda kontrolümüz var
E

Elif S.

15 Mart 2026 22:54
çok sevindim iyiye gitmesine, çok geçmiş olsun😌
B

Burcu B. Ö.

15 Mart 2026 22:55
Elif Semet
çok sevindim iyiye gitmesine, çok geçmiş olsun😌
Çok teşekkür ederim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir