Göğüste Şişlik

61 görüntüleme
S

Seda N. ..

6 Temmuz 2025 18:41
Bir göğsümde birkaç saat önce kitle şeklinde şişlik farkettim, bebeğim bugün biraz az emdi sanırım. Sağım yaptım ama geçmedi şişlik, ateş vs yok ama şişlik rahatsız ediyor. Mastit olmaktan korkuyorum. Bu durumu yaşayan var mı ?
Ş

Şule Y.

6 Temmuz 2025 18:43
Ilık duş alın sonrasında Göğsünüze masaj yaparak sağım yapın , şişlik gidene kadar devam edin . Ben mastit oldum bilmediğim için ve inanın Bidaha doğum yapsaydım da o acıyı yaşamasaydım çok kötü bi durum
S

Seda N. ..

6 Temmuz 2025 18:45
Sağımla geçer mi diyorsunuz deneyeyim
Ş

Şule Y.

6 Temmuz 2025 19:45
Sağımla geçer , bende dönem dönem oluyordu şişlik tam boşaltmadığım için 8 aydır sağım yaparak besliyorum bebeğimi :) bu konuda uzmanlaşmak durumunda kaldım . Önce ılık bi duş alın, sonrasında göğsünüze masaj yapın yavaş hareketlerle göğsünüzü iki elinizin arasına alın yukarıdan yandan masaj yapın sonra sağım yapın 15 dakika geçmezse şişlik olan yere tekrardan masaj yapın tekrar sağın o şişlik gidene kadar . Eğer hala gitmezse eşiniz parmak uçlarından göğüs ucuna doğru çekerek sağım yapsın kesinlikle geçer .

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir