Göğüste Baskı Hissi ve Vücutta Kasılma
141 görüntüleme
Y
Yağmur A.
17 Ağustos 2026 21:13
Uykuya giderken Göğsümün ortasına öküz oturuyor sanki bi ağırlık sıkışma hissi kalbimin attığını hissediyorum sesli sesli sonra uykuya dalar dalmaz yine kalbim güm güm atıo vücudum kasılıyor gibi uyanıyorum 2 kolumdaki damarlar sıkışıyor sanki bi dehşete düşürücü his oluyor bir kaç kez oldu bu normal mi bilmiyorum sadece uyumaya gidince böyle oluyordu 3 4 kez olmuştur doğumdan beri şimdide uzandım uyumak için göğsümün ortasında baskı hissi var o hiss ben ayağa kalkınca çok durmadan gidiyor ve boğazımda ki tükürükler balgam gibi yapış yapış ve uykuya tam dalacakken boğulcak gibi oluyorum öksürerek kalkıyorum sebebi nedir sizce

Hatice N.
17 Ağustos 2026 21:35
Çok sitres yapıyor olabilirmisin? Panik atak da da böyle oluyor çünkü bende de bebişten sonra panik atak oldu destek alıyorum

Hatice N.
17 Ağustos 2026 21:37
Çok sitres yapıyor olabilirmisin? Panik atak da da böyle oluyor çünkü bende de bebişten sonra panik atak oldu destek alıyorum
Y
Yağmur A.
17 Ağustos 2026 21:43
Tabi herkes de farklı olabilir bir psikolog dan destek almayı düşündünüz mü ? Sonuçta hayatınızda herşey değişiyor çok güzel bir duygu ama bir okadar da zor doğumdan sonra destek almak çok iyi geliyor bence sizde bir düşünün

Hatice N.
17 Ağustos 2026 21:46
Durumunuz varsa bir klinik psikiyatriyle bir görüşün derim devlet hastanesi de mümkün tabi ama zaman kısıtlı olduğu için çok verim alamıyorsunuz
Özel kliniklerde en azından birebir zaman ayırabiliyorlar yönlendirme yapıyorlar
Özel kliniklerde en azından birebir zaman ayırabiliyorlar yönlendirme yapıyorlar

Hatice N.
17 Ağustos 2026 21:47
Durumunuz varsa bir klinik psikiyatriyle bir görüşün derim devlet hastanesi de mümkün tabi ama zaman kısıtlı olduğu için çok verim alamıyorsunuz
Yükleniyor...