Göğüslerin Yumuşaması
188 görüntüleme
S
Sümeyye Ü.
20 Mayıs 2026 20:14
Merhabalar 3,5 aylık oğlum var.Sadece anne sütü alıyor.3 aydan sonra göğüsler yumuşadığı için akış da yavaşladı sanki 2 3 dakika aktif emiyor sonra akış yavaşladığı için sinirleniyor.Emzirme sonrası sütümü sağdığım zaman 30 cc falan çıkıyor.3 gün üst üste power pumping yapıyorum.3. gün gözle görülür etkiyi görüyorum fakat 3 gün sürüyor etkisi sonra tekrar eski haline geri dönüyor.Power pumping i düzenli yapmam mı gerekiyor.Sizler göğüs yumuşaması olayına nasıl adapte oldunuz.
E
Ebru
20 Mayıs 2026 20:27
Göğüslerin yumuşaması süt azlığından değil doğal bir süreç terbiye oluyorlar bebek emdikçe üretmeye başlıyorlar. Atak dönemine girmiş olabilirsiniz o dönemler akışla kavga başlıyor gece veya sabah mesela güzel emerler göğüsler daha dolu olduğu için özellikle akşam saatleri akış yavaşlar memeyi tut bırak yaparlar. Bu geçiş süreci Sümeyye hanım akışa alışacaklar emmeye devam ettikçe sütün geldiğini öğrenecekler. Sık power Pump yapmak belki kontrolsüz süt üretimine sebep olabilir haftada 1-2 yapsanız daha iyi gibi
S
Sümeyye Ü.
20 Mayıs 2026 20:31
Teşekkürler Ebru hanım doğal bir süreç olduğunu bilmeme rağmen sütüm yetmiyor mu diye düşünmeden edemiyorum.

Göktenur B.
20 Mayıs 2026 21:02
Yetip yetmediğini kilo alımından anlayabilrisiniz ilk zamanlar göğüsüm hep dolardı fazlasını sağardim şuan 4 5 saat emzirmesem o doluluga ulaşmıyor bende sizin gibi acaba sütüm yok mu demiştim ama süt geliyor kilo alimida hep iyi oldu şuan 9 ayını bitirmek üzere benimki
P
Pınar K.
24 Mayıs 2026 22:59
Teşekkürler Ebru hanım doğal bir süreç olduğunu bilmeme rağmen sütüm yetmiyor mu diye düşünmeden edemiyorum.
S
Sümeyye Ü.
24 Mayıs 2026 23:11
Eskisi kadar yutkunma duyuyormusunuz peki bende aynı durumdayım
S
Sümeyye Ü.
24 Mayıs 2026 23:13
Sütümün azalmasının sebebini daha çok saat ve dakikaya bakarak ilerlememe bağladım.Rahat olmak ve bebeği gözlemlemek gerekiyor
Yükleniyor...