Göğüs Yarası Yardım Edin

93 görüntüleme
Eda C.

Eda C.

5 Aralık 2025 15:01
Kızlar bebeğim 4 ayını bitirmek üzere ama o kadar çok emiyor ki yara etti göğsümü açık yara şuan da emzirirken can çekisiyorum emzirmedim düşük ayarda sagdim rahatlayana kadar bu seferde hızlı doluyo mastit olmaktan korktum çok zor ama mecbur emziriyorum ama asla emzirmek istemiyorum yaradan dolayi açık yara için öneriniz varsa lütfen yazar mısınız
E

Emine T. V.

5 Aralık 2025 15:06
Ben tahin yağı kullandım hemen geçirdi ama bi deneyin isterseniz
B

Burcu

5 Aralık 2025 15:14
Sık sık sağım yapın açık yara kanarsa bebeğiniz onu yutabilir akıntı falan varsa sıkıntı olmasın
Eda C.

Eda C.

5 Aralık 2025 15:23
Sağım yapamıyorum eller serbest pompam var onda normalde 7. Seviyeyle sağım yapardım şimdi 2 ye bile dayanamıyorum ilk günler kanadı ama şuanda kanama yok kıyafetim bile değse aklım çıkıyo napacağımı şaşırdım 😢
H

Hilal T.

5 Aralık 2025 15:23
Ben Lansinohun göğüs ucu kremini sürüp üstüne göğüs kalkanı kapatıyordum çok iyi geliyor isterseniz deneyin geçmiş olsun
Eda C.

Eda C.

5 Aralık 2025 15:25
Hilal hanım şuanda denemediğim birtek lansinoh kaldı bide onu deneyeceğim teşekkür ederim
B

Beyza A. Y.

5 Aralık 2025 15:59
Bütn kremleri denedim diyebilirm en iyi bana garmastan pomad geldi.her emzirme sonrası sürüyorun ince tabaka seklinde.öncesinde de silmek gerekiyor. Bunlardan önce bebeğin memeyi kavrayışı da cok önemli yanlış tutustan dolayı yara devam eder. Ben 1 ay yanlış emzirmeden meme ucumda fistül olustu. 2 ay çok uğraştm dha yeni kapanmaya başladı.deiğim gibi öncetutuşu düzenleyin sonra pomadı mutlaka deneuyin. Emzirme danışanlarından yardmalabilirsinz devlet hastanelerinde bile varlar ihmal etmeyin geçmis olsun
Eda C.

Eda C.

5 Aralık 2025 16:02
Beyza hanım zaten memenin ucunu tutuyor o yüzden yara oldu farkındayım ama ben agzina verince kendisi dışarı atıp sadece ucunu tutuyor 1 haftadır emzirmek benim için eziyet öncesinde hiç olmamıştı ama söylediğiniz pomadi en kısa zamanda deneyeceğim teşekkür ederim
Ş

Şeyma

5 Aralık 2025 16:42
Ben silikon uç kullanmıştım bir süre. Deneyebilirsiniz iyileşene kadar . Ama çok uzun tutmamanız iyi olabilir sonra onsuz memeyi tutmuyor, ama öyle de olsa biraz uğraştıktan sonra bırakıyorlar merak etmeyin
G

Gdkmc

5 Aralık 2025 17:08
Tahin yağını sürüp streçleyin kesi çözüm

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir