Göğüs Yarası
101 görüntüleme
T
Tuğbada
13 Şubat 2026 10:17
11 aylık bebeğim ısırmadığı halde dişlerinden dolayı iki göğüsümde yara oldu lansinoh krem kullanıyorum ama o da yenidoğan dönemindeyken iyi geliyordu. Şimdi ki göğüs ucu yarası değil diş kesikleri. Emzirmek bile istemiyorum bu aralar canım çok acıyor ama bebeğim o şekilde uyuyor😭sağıpta veremiyorum biberona alışmadı bu zamana kadar😞
E
Elif N.
13 Şubat 2026 12:18
Sarı kantaron yağı sürdüm, bayağı iyi geldi. Benim bildiğiniz 2 dişi kadar yarık vardı, iyileşti.

Özge E.
17 Şubat 2026 22:53
Aynı dertten muzdaripiz maalesef. Ben emzirme sonrası kendi sütümü sürüp göğsümü açık bırakıyorum böylece gece boyu açık yara kabuk tutuyor ama sabah yine aynı döngü başlıyor 😢 duruma göre doktora gidip krem vs sorucam 🤷♀️

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
21 Şubat 2026 12:12
@Tuğbada hanım öncelikle Bebeğiniz ısırdığı zaman canınızın yandığını ve bir daha yapmaması gerektiğini sürekli tekrarlayın ve ani tepkilerden kaçının göğüs yaranız için ise her emzirme sonrası sarı kantaron yağını göğüs ucunuza ve etrafına sürün 5-10 dakika havalandırın sonrasında kapatabilirsiniz ve emzirirceğiniz zaman suyla durullayıp peçeteyle kurulayın ve emzirin düzenli kullanımda etki edecektir.