Göğüs Ucu Yarası
58 görüntüleme
H
Hatice K. Y. ..
7 Ağustos 2025 17:32
Bebeğim sağ göğsümü tam kavrayamadığı için göğüs ucumda yara oluştu lansinoh göğüs ucu kremi pek fayda etmedi düzenli kullanmama rağmen tahin yağı ve kantaron yağını duydum kullansam sorun olur mu bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim
N
Naz E.
7 Ağustos 2025 17:49
Tahin yağı fayda etmişti bende emzirmeden önce silin mutlaka

Cansu K. E.
Emzirme Danışmanı
7 Ağustos 2025 17:50
Fito krem alın emzirme sonrası sürün varsa göğüs kalkanı koyun üstüne yoksa bir parça streç film kesip üstünü kapatın her emzirme öncesi yıkayıp emzirme sonrası tekrarlayın. Ve farklı emzirme pozisyonları deneyin, tutamamasından ziyade doğru pozisyonda olmaması büyük etken.
M
Merve K. ..
8 Ağustos 2025 06:22
Benim iki göğsüm de yara olmuştu ne lansinoh krem ne zeytinyagi ise yaradi hatta karbonatli su falan da kullandim fayda etmedi tek iyi gelen tahin yağı oldu.Tahin yağını surun ve göğüslerinizi acık birakin kapatmamaya calisin emzirmeden once de suyla güzelce temizleyin 2gunde toparladi benim bu sekilde
T
Tuğçe ..
8 Ağustos 2025 06:26
Bana da kantaron yağı çok iyi gelmişti emzirmeden önce temizlemeyi unutmayın 😊

Selen B.
8 Ağustos 2025 06:31
Bende kantaron yağı kullandım daha çabuk geçirdi iyi geldi. Emzirme öncesi de ıslak pamukla sildim ne sürersem öyle emzirdim.
H
Hülya G. ..
8 Ağustos 2025 18:03
Kantaron yağı çok iyi geliyor. Aşırı derin kanamalı yaralarim olmuştu çok kısa sürede iyileştirdi ve emzirirken sızlama vs olmadı asla.
G
Gigi
8 Ağustos 2025 18:10
Hafif bir şeyse kremler yağlar iyi geliyor ama kanamalı yarama cansu hanımın buradaki önerisiyle fito+streç uyguladım yarım saati geçmeyecek şekilde. Sonra duşta temizlik. Çok faydasını gördüm 2günde tekrar normal emzirmeye başladım