Göğüs Ucu Ağrısına Kesin Çözüm
204 görüntüleme
A
Aycan K.
14 Nisan 2026 19:25
Bebeğim 3 aylık yeni emmeye başladı 3 aydır sağarak veriyordum ve emmeye başlayınca göğüs uçlarımda bıçakla keser gibi ağrı oluyor en hızlı nasıl geçirebilirim bu ağrıyı
A
Aslıhan G.
14 Nisan 2026 19:47
Gümüş kapak alıp buzluğa koyun birkaç saat sonra göğüslerinize yerleştirin ağrıyı direk hafifletecektir .
E
Eda G. C.
14 Nisan 2026 19:48
Anne sütü s0rün kuruyana kadar bekleyin göğüs kalkanı kullanmıştım bide ben

Afranur K.
14 Nisan 2026 20:01
Ayva çekirdeğini su ile kaynatıp jel yapın, yaralara ve ağrılara iyi geliyor.
E
Esra
14 Nisan 2026 20:26
Ben çok fazla şey denedim ama Tahin yağı kadar etkilisini görmedim tavsiye ederim
A
Aycan K.
14 Nisan 2026 20:40
3 ay sonra nasıl memeye döndü yazar mısınız meme reddi yaşıyorum ben siz nasıl çözdünüz acaba
A
Aycan K.
14 Nisan 2026 20:41
Gümüş kapak alıp buzluğa koyun birkaç saat sonra göğüslerinize yerleştirin ağrıyı direk hafifletecektir .
E
Elif A.
14 Nisan 2026 20:44
Çok sevindim sizin adınıza dayanın göğüsleriniz alışınca geçecek o ağrı emzirmenin lezzeti hiçbir şeyde yok
A
Aycan K.
14 Nisan 2026 21:43
Çok sevindim sizin adınıza dayanın göğüsleriniz alışınca geçecek o ağrı emzirmenin lezzeti hiçbir şeyde yok
R
Rabia Ç.
15 Nisan 2026 11:31
Silikon göğüs ucuyla emzirseniz emer mi 🌸
A
Aycan K.
15 Nisan 2026 11:43
Silikon göğüs ucuyla emzirseniz emer mi 🌸

Aslı
15 Nisan 2026 14:29
Silikon ile emzirmeyin alışkanlık yapar, lansinohun göğüs ucu kremi var aşırı etkili güzel kesinlikle kullanın.gümüş kapak ile kullanırsanız daha etkili olur krem başka yere değmez 3 günde düzeldi benim bu kremle
E
Ezgi A.
16 Nisan 2026 21:55
Zeytinyağı da rahatlatıyor pamukla sürebilirsiniz
Ş
Şule ..
16 Nisan 2026 23:09
Doğduğunda ilk emzirdiğim zaman olmuştu ben de Lansinoh’un kremini kullandım ve göğüs kalkanı kullandım mümkün olduğunca hava almasını sagladim bir hafta toparlandı
A
Aycan K.
16 Nisan 2026 23:12
Zeytinyağı da rahatlatıyor pamukla sürebilirsiniz
E
Emel Ö.
16 Nisan 2026 23:22
Ben de susam yağından memnun kalmıştım. Ayrıca Hindistan cevizi yağı da mikrop kapmasını önleyebilir. Lansinohun kreminden ben çok fayda görmedim açıkçası, ama göğüs yaram iyileşmediği ve mastit olduğum için genel cerrahi doktoru lansinohu emzirme sırasında kullanmamı söylemişti, sürtünmeyi azaltıp çatlak olmasını önlemek için. İki emzirme arası bepanthol sürdüm ama bunu emzrime öncesi yıkadım bu önemli.
Ayrıca silikon ucu ben de iki gün kullandım acısına dayanamadım. İki gün sonra doktora gittiğimde emzirme hemşiresi kullanma dedi. Çünkü bebeğin göğsünü tam boşaltmasına engel olur mastit geçmez tekrar olursun dedi.
Ayrıca silikon ucu ben de iki gün kullandım acısına dayanamadım. İki gün sonra doktora gittiğimde emzirme hemşiresi kullanma dedi. Çünkü bebeğin göğsünü tam boşaltmasına engel olur mastit geçmez tekrar olursun dedi.
A
Aycan K.
17 Nisan 2026 00:10
Doğduğunda ilk emzirdiğim zaman olmuştu ben de Lansinoh’un kremini kullandım ve göğüs kalkanı kullandım mümkün olduğunca hava almasını sagladim bir hafta toparlandı
Ş
Şule ..
17 Nisan 2026 00:14
Bence asıl etkili olan hava alması. Benim kan oturmuştu artık Lansinoh iyileştirmiyor da yumuşatıyor bence daha çok
A
Aycan K.
17 Nisan 2026 00:14
Ben de susam yağından memnun kalmıştım. Ayrıca Hindistan cevizi yağı da mikrop kapmasını önleyebilir. Lansinohun kreminden ben çok fayda görmedim açıkçası, ama göğüs yaram iyileşmediği ve mastit olduğum için genel cerrahi doktoru lansinohu emzirme sırasında kullanmamı söylemişti, sürtünmeyi azaltıp çatlak olmasını önlemek için. İki emzirme arası bepanthol sürdüm ama bunu emzrime öncesi yıkadım bu önemli.
E
Ezgi A.
17 Nisan 2026 12:05
Arada kantoron yağı sürüyorum açıkçası ne bulursam sürüyorum 😂
Yükleniyor...