Göğüs Ucu Ağrısına Kesin Çözüm

122 görüntüleme
A

Aycan K.

14 Nisan 2026 19:25
Bebeğim 3 aylık yeni emmeye başladı 3 aydır sağarak veriyordum ve emmeye başlayınca göğüs uçlarımda bıçakla keser gibi ağrı oluyor en hızlı nasıl geçirebilirim bu ağrıyı
A

Aslıhan G.

14 Nisan 2026 19:47
Gümüş kapak alıp buzluğa koyun birkaç saat sonra göğüslerinize yerleştirin ağrıyı direk hafifletecektir .
E

Eda G. C.

14 Nisan 2026 19:48
Anne sütü s0rün kuruyana kadar bekleyin göğüs kalkanı kullanmıştım bide ben
Afranur K.

Afranur K.

14 Nisan 2026 20:01
Ayva çekirdeğini su ile kaynatıp jel yapın, yaralara ve ağrılara iyi geliyor.
E

Elif A.

14 Nisan 2026 20:10
3 ay sonra nasıl memeye döndü yazar mısınız meme reddi yaşıyorum ben siz nasıl çözdünüz acaba
E

Esra

14 Nisan 2026 20:26
Ben çok fazla şey denedim ama Tahin yağı kadar etkilisini görmedim tavsiye ederim
A

Aycan K.

14 Nisan 2026 20:40

Elif Aydın

3 ay sonra nasıl memeye döndü yazar mısınız meme reddi yaşıyorum ben siz nasıl çözdünüz acaba

Doğduğumdan itibaren memeyi tutmamıştı sağarak biberonla verdim hep bu süreçte hiç vazgeçmedim fırsat buldukça denedim son bi kaç gündür tam beslenme saati gelmeden 15-20 dk önce denedim başta bi kere tuttu bıraktı 1 dk emdi bıraktı derken tamamen tuttu ama bu seferde ağrıdan ben dayanamıyorum memeyle yeni tanıştığı içimde memeyi tam boşaltamıyor şimdi de yara oldu
A

Aycan K.

14 Nisan 2026 20:41

Aslıhan Giray

Gümüş kapak alıp buzluğa koyun birkaç saat sonra göğüslerinize yerleştirin ağrıyı direk hafifletecektir .

Gümüş kapak aldım şimdi deneyeceğim ilk bebeğimde de gümüş kapak ağrıyı hafifletmişti inşallah yine işe yarar 🙏
E

Elif A.

14 Nisan 2026 20:44
Çok sevindim sizin adınıza dayanın göğüsleriniz alışınca geçecek o ağrı emzirmenin lezzeti hiçbir şeyde yok
A

Aycan K.

14 Nisan 2026 21:43

Elif Aydın

Çok sevindim sizin adınıza dayanın göğüsleriniz alışınca geçecek o ağrı emzirmenin lezzeti hiçbir şeyde yok

🙏
R

Rabia Ç.

15 Nisan 2026 11:31
Silikon göğüs ucuyla emzirseniz emer mi 🌸
A

Aycan K.

15 Nisan 2026 11:43

Rabia Çelikler

Silikon göğüs ucuyla emzirseniz emer mi 🌸

Silikon ile emince çok huzursuz oluyor gaz doluyor ve doyacak kadar ememiyor 🙏
Aslı

Aslı

15 Nisan 2026 14:29
Silikon ile emzirmeyin alışkanlık yapar, lansinohun göğüs ucu kremi var aşırı etkili güzel kesinlikle kullanın.gümüş kapak ile kullanırsanız daha etkili olur krem başka yere değmez 3 günde düzeldi benim bu kremle
E

Ezgi A.

16 Nisan 2026 21:55
Zeytinyağı da rahatlatıyor pamukla sürebilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir