Göğüs Ucu Ağrısı
186 görüntüleme
E
Esma A.
19 Temmuz 2026 13:51
Hanımlar yeni doğum yaptım göğüs ucum yara oldu önerisi olan var mı

Sema K.
19 Temmuz 2026 14:46
Gümüş kapak derim başkada bişey demem🥰 benim göğüslerim cok kötüydü tek iyi gelen şey gümüş kapak . Onun sayesnde iyileşti.
E
Esma A.
19 Temmuz 2026 15:28
Gümüş kapak derken

Sema K.
19 Temmuz 2026 15:32
Gümüş kapak derken
E
Esma A.
19 Temmuz 2026 15:34
Tamam teşekkürler
E
Esra
19 Temmuz 2026 15:37
Tahin yağı sürün çok faydasını gördüm çok krem kullandım hiç biri işe yaramadı emzirmeden önce temizlemeyi ihmal etmeyin ama

Duygu B. B.
21 Temmuz 2026 05:38
Göğüs ucu yaraları genellikle emzirme hataları (bebek tutuşu, pozisyonu vs) veya kuruluktan olur. Emzirme hatalarıysa yaralar ne kadar iyileşirse iyileşsin, tekrar tekrar oluşur ve bunun için doğru pozisyon, bebek dil damak bağı araştırması gibi şeylere bakman lazım, ancak öyle çözüm bulunur. Kuruluktansa şunu uygula: Emzirme öncesi ve bitiminde göğsünü elle 1-2 kez sık birkaç damla süt çıksın, göğüs ucuna bunu sür ve kurumasını bekle öyle kapat. Bunu her emzirme öncesi ve sonrasında uygula. Ayrıca emzirme sonrasında lanolin içeren kremler (mor krem) sürüp gümüş kapağı takıp çamaşırını giyebilirsin. Bir sonraki emzirmede temizlemene gerek yok. Ya da tahin yağı, zeytinyağı kullanabilirsin. Memeye bunları emzirme sonrası sürersin, ardından bir sonraki emzirmede mutlaka temizlemen lazım.
Yükleniyor...