Göğüs Sızlaması
188 görüntüleme

Burcu K.
6 Temmuz 2025 20:55
Merhabalar. Oğlum altı haftalık ve hep emziriyorum. Süt çokluğu mudur nedir bilmiyorum. Soldan emziriyorsam sağ göğüsüm sızlıyor. Sağ taraftan emziriyorsam sol gögüsüm sızlıyor. Sizce neden
İ
İpek M.
7 Temmuz 2025 00:07
Duşun altında masaj yap tıkanıklık olabilir
B
Betül B. ..
7 Temmuz 2025 01:57
Süt birikiyordur. Ağrı olur hatta.

Burcu K.
7 Temmuz 2025 06:09
Hergün duş alıyorum hergün masaj yapıyorum sağıyorum da ana emzirirken muhakkak sızlıyor

Burcu K.
7 Temmuz 2025 06:09
Evet betül hanın agrı yapıyo
G
Gizem S.
13 Temmuz 2025 22:01
Bende de aynısı oluyor sebebini öğrene bildiniz mi acaba 24 günlük oğlum sürekli sağım yapıyorum emziriyorum çok sızlıyor

Burcu K.
14 Temmuz 2025 05:03
Sebebini ögrenemedim ama takibini söyle yaptım. Emzirirken göğüs kanallarından süt gelmeye başlıyosa iki tarafta sızlamaya baslıyo. Ve nereyi emzirirsem emzirim diğer tarafta aynı anda akıyo

Yasemin İ. K.
14 Temmuz 2025 05:20
Bir memeyi emzirirken diğer memenin sızlaması normaldir. Bebek emerken beyine ileti gidiyor, süt üret diye. Eğer diğer memeden süt geliyorsa da normal. İlerleyen zamanlarda sütünüz fışkırırsak gelir ise de ilerleyen aylarda düzelecektir. Endişe etmeyin

Yasemin İ. K.
14 Temmuz 2025 05:22
Bu haftalarda bebeğinizden ayrı bir odada olduğunuzda bebek acıktığında bile sızlamalar olabilir. İlginç bir durum ama böyle. Bebeklerimin uyanıp acıktığını göğüslerimin sızlamasından bilirim 😃

Burcu K.
14 Temmuz 2025 05:26
Çok doğru diyorsunuz sızlayıp akmaya basladıgınds çocuğum uyanmıs oluyor

Yasemin İ. K.
14 Temmuz 2025 06:26
Maşallah diyelim bazı kadınlar genetik olarak sütlü olur. Şükürler olsun ♥️

Burcu K.
14 Temmuz 2025 08:10
🤣 bazen üstüm o kadar ıslanıyor ki acaba mı diyorum çocuğum için şükürler olsun
A
Ayşe A.
14 Temmuz 2025 08:12
Daha bebeğiniz acıktığı an sütler göğsünüzden akmaya bile başlıyor mucize gibi resmen :) bir süre sonra sızlama ve o şişkinlik geçiyor göğüsler terbiye oluyormuş öyle diyorlar 3.aydan bildiriyorum artık öyle şiş şiş olmuyo yumuşuyo hatta ilk yumuşadığı zaman çok korkmuştum sütüm mü yok gelmiyor mu kesildi mi acaba diye ama alışıyormuş göğüsler süt üretmeye düzene giriyo merak etmeyin şuan daha çok yenisiniz bir süre daha sızlama ve şişlik doluluk devam eder sadece tıkanıklık için dikkatli olun çok zor çok sancılı geçiyor

Burcu K.
14 Temmuz 2025 08:14
Ikıncı ayımız bitiyo bizimde bu hafta gerçekten gögüslerimin yumuşamasına ihtiyacım var çok fena oluyorım yoksa
H
Hamide S. Y. ..
14 Temmuz 2025 08:17
Bir tarafı emziriyorken diğer tarafa süt toplama aparatı takın hem akan süt ziyan olmaz ve dinlendirir bir nebze de o tarafı emzirmiyprsanız ardından sağın rahatlatır

Burcu K.
14 Temmuz 2025 08:52
O kadar hareketli ki oğlum diğer tarafa takamıyorum pompayı 🥲