Göğüs Röntgeni, Öksürük ve Burun Akıntısı
40 görüntüleme
M
M. D.
5 Mart 2026 01:07
3. 5yaş kızımda balgamlı öksürük ve burun akıntısı vardı bi üç gündür geçmeyince dün doktora gittik. Doktor dinledi ciğere inip inmediğini söylemedi ancak buharla ilaç kullanıyor musunuz dedi ve rontokol cortair yazdı. Ayrıca bi antibiyotik ve bitkisel öksürük şurubu yazdı. Göğüs röntgenine bakmadı. Bana bütün tuşlara basıyor gibi geldi güven vermedi. Röntgeni CHatgptye yorumlattığım da hafif beyazlıklar görünüyor dedi. Öksürük bugün azaldı sabahları var sadece. Burun temizliği ve serum suyu ile hava veriyorum. Yanlış mı yapıyorum. İlaçları alıp kullanmam mı gerekirdi. @Osman Gönülal

Betül ..
5 Mart 2026 01:14
Cortair bizde kullanıyoruz.Tabi Krump öksürüğü olduğunda.Onun dışında hangi bitkisel ilacı yazdı acaba
M
M. D.
5 Mart 2026 01:23
Cortair bizde kullanıyoruz.Tabi Krump öksürüğü olduğunda.Onun dışında hangi bitkisel ilacı yazdı acaba
M
Meltem P.
5 Mart 2026 01:48
Cortair vs astım ilacı diye biliyorum tabi doktorunuz çok daha iyi bilir ilaçlar konusunda birşey diyemem doktorunuz gerek görmüş yazmış ancak tecrübelerime dayanarak her hava tedavisinden hemen sonra kolunuza yüz üstü yatırıp elinizi kubbe şeklinde yapıp sırtına pat pat pat yapıp ( postural drenaj ) hava yoluyla yumuşamış balgamın öksürük yolu ile sökülmesine yardımcı olursanız iyileşme süreci hızlı oluyor umarım kısa zamanda iyileşir 🌸