Göğüs Pedi

80 görüntüleme

N.

6 Şubat 2026 13:47
sütüm aktiginda kıyafetime geçmesin diye göğüs pedi kullanıyorum. Gece yeterli olmuyor. Gece için önerebileceğiniz bir şeyler var mıdır
Damla B.

Damla B.

6 Şubat 2026 13:49
Eğer yeni doğum yaptıysanız maalesef meme olgunlaşana kadar geceleri çok süt akıyor. Ben gece 2 saatte bir tshirt değiştiriyordum pedler yeterli olmuyordu. Meme kabı gibi şeyler var ama onlar da gece hareket ettikçe döküldü hep
M

Melda E.

6 Şubat 2026 13:56
Lansinoh göğüs pedi ve baby me jelli göğüs pedi ikisini de denedim. Lansinohtan verim alamadım hep kıyafetlerim ıslanıyordu. Baby me jelli olanı deneyebilirsiniz ben memnun kaldım.
D

Derya S. ..

6 Şubat 2026 21:04
Webaby gogus pedini oneririm. Biraz kalin ama emiciligi de o dogrultuda cok. Zaten meme uclarimizin bu kadar belirgin ve hassas oldugu donemde neden bu pedleri olabidigince ince yaparlar anlamiyorum :)

Son olarak Damla Hanim’in da dedigi gibi yeni dogum yaptiysaniz bu akitma isi normal ve bir kac haftaya duzene girmisti bende.
M

Melek G.

6 Şubat 2026 22:10
Pentinin sünger gibi olan göğüs pedi var. Yağışkalı olabkara göre daha kalın bi yapıda ve daha çok sıvı emiyor. İlk dönemlerde ben ondan kullanmıştım. Tavsiye ederim. Sızdırmaz emzirme pedi olarak geçiyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir