Göbek Kaşıntısı

75 görüntüleme
B

Bilhan Ö.

5 Şubat 2026 01:39
39 haftalık gebeyim

göbeğimi sürekli nemlendiriyorum yağlar kremler.. 4 /4.5 litre su içiyorum

Ve acayip göbeğim kaşınıyor sizce çatlıcak mıyım :(((( çatlamak istemiyorum ya :(((
Emel C.

Emel C.

5 Şubat 2026 02:15
Ay sağlıkla kucağınıza alın inşallah benim 37 haftaya kadar hiç çatlağım olmadı 38 haftada doğum yaptım son hafta catladi ama ben asiri kaşıdım herkes dedi kasıma catlarsin bende size diyim bari kaşımayın cidden catliyor bu arada masallah 4.5 litre su içmeniz çok çok iyi ben anca yarım litre falan içebiliyordum o bile asiri tuvalete gitmeme sebep oluyordu 😂
B

Bilhan Ö.

5 Şubat 2026 02:24

Emel Coşar

Ay sağlıkla kucağınıza alın inşallah benim 37 haftaya kadar hiç çatlağım olmadı 38 haftada doğum yaptım son hafta catladi ama ben asiri kaşıdım herkes dedi kasıma catlarsin bende size diyim bari kaşımayın cidden catliyor bu arada masallah 4.5 litre su içmeniz çok çok iyi ben anca yarım litre falan içebiliyordum o bile asiri tuvalete gitmeme sebep oluyordu 😂

Çok teşekkür ederim amin sizde sağlıkla büyütün bebişinizi. Kaşımayım diyorum olmuyor ki :( kaşıyorsun illla. doktorum sistral krem verdi kaşıntı kremi,yani az da olsa geçiriyor kaşıntısını ama hani yine de kaşınıyorsun ve kaşıyorsun :((( çatlaklarınız olduysa peki şuanda geçti mi onlar
Emel C.

Emel C.

5 Şubat 2026 02:34
Çok teşekkür ederim🫶Tatlı tatlı kaşınıyor çok haklısınız ben genelde göbeğimi açıkta tutuyordum sanki birsey deyince kaşınıyor gibi geliyordu yine olsa yine kaşırım karşı koymak çok zor 😂 çatlaklarım zayıfladıkça azaldı beyaz çizgiler var sadece seviyorum ama onları beni rahatsız etmiyor bacaklarım bel simidi bölgem heryerim catladi kendimle barışık olmaya çalışıyorum 🤪

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir