Göbek Granülomu
60 görüntüleme
Z
Zeynep K.
6 Ağustos 2025 21:39
Merhaba, bebeğimin göbek bağı 7. Gününde düştü fakat 45 günlük olduğunda göbek deliği belirgin bir şekilde açıktı ve sarımsı bir akıntısı oldu. Doktor göbek granülomu olduğunu söyledi ve gümüş nitrat uyguladı. Göbek temizleme solüsyonu ve bir krem yazdı şuan 3 gün oldu ama tamamen bir kapanma hala olmadı. Aynı sıkıntıyı yaşayan oldu mu nasıl bir yol izlediniz?
H
Hüsna N. E.
6 Ağustos 2025 22:02
Benim bebeğimin göbeği 13. günde düştü düşmeden önce de sarı akıntı vardı doktor kontrollerinde söyledim hep ama pek dikkate almadılar enfeksiyon değil dediler. Sonra yenidoğan yoğun bakım doktoruna gösterdim kan sonucunda crp yüksek çıkarsa yatış veririz dedi o ara 17.gün olmuştu tabii göbeği çoktan düşmüştü. Çok şükür crp temiz çıktı. Alkollu su ile temizledim kuruladım hep birkaç güne düzeldi. Bundan önce de bir doktor gümüş nitrat çubuğu önerdi ama diğer doktorlar kullanma onu dedi
Z
Zeynep K.
6 Ağustos 2025 22:11
Acile doktora gittiğimizde direkt gümüş nitrat uyguladı, göbeğin düşmediğini koptuğunu bu sebeple prada bir parçanın kaldığını söyledi. Şimdi göbek temizleme seti aldık şimdi onu uyguluyorum ama 3 gün oldu hala değişiklik yok
H
Hüsna N. E.
6 Ağustos 2025 22:14
İsterseniz birde normal muayeneye götürün eğer başka bir durum varsa çocuk cerrahisine yönlendiriyorlar
Z
Zeynep K.
6 Ağustos 2025 22:33
Teşekkür ederim öyle yapacağım 💐
Ö
Özge Y.
7 Ağustos 2025 20:10
Çocuk doktorunuza tekrar götürün benim kızımda ikinci kez gümüş nitrat uygulandıktan sonra kapandı. Kapanmazsa çocuk cerrahisine yönlendiriyorlar.