Göbek Deliği Kızarıklığı
48 görüntüleme
E
Ezgi A.
22 Haziran 2025 18:24
Bebeğim 2.5 aylık. Doğduktan 3 gün sonra göbek bağı düştü ama hafif kanaması oluyordu. 10. Gün göbeğini doktor yaktı. Geçmezse tekrar getirin dedi ama sonra sıkıntı olmadı. Ama çok nadir de olsa kanlanma gibi bir kızarıklık oluyor. Genelde ıkındığında ya da ben gaz çıkarsın diye masaj yaparken kızarıklık artıyor gibi hissediyorum. Bu yüzden huzursuz olup ağlıyor olabilir mi? Bu günlerde daha zor uyutuyorum çünkü. Enfeksiyon olabilir mi? Kızarıklık kanlanmaya da benziyor.
A
Aslihan Ö.
22 Haziran 2025 18:51
benzer bir durum yasadık. ama kızarıklı değil, bildiğiniz kan veya kurumus kan görüyordum göbek deliğinde. 3.aydan sonra gaz sorunu çözülünce bu sorun da geçti. bizim doktor muayene ettiğinde bir sorun görmemişti, iyileşmiş göbek deliği, kendini sıktığı için oluyordur demişti. hiç yakma işlemi vs de yapılmadı bizde 🥲
direkt deride kızarıklık olmadı ama bizde hiç. kan vardı bildiğiniz.
direkt deride kızarıklık olmadı ama bizde hiç. kan vardı bildiğiniz.
E
Ezgi A.
22 Haziran 2025 21:03
Ben de kan olduğundan şüpheleniyorum. Ama öyle pamuğa peçeteye de gelen bir kan yok. Ya inşallah 3 aydan sonra geçer. Öyle kırmızı göbek deliğini görünce korkuyorum sanki göbek bağı açılacakmış gibi😐
C
Cansu G.
22 Haziran 2025 23:36
Aynısı bizde de olmuştu eczaneden göbek bakım kiti alıp onunla temizlik yapmamızı söylemişti dr