Göbek Bağı

73 görüntüleme
A

Ayşenur B.

17 Ağustos 2025 23:30
Bebeğim 9 günlük hala göbek bağı düşmedi. Hiç ıslatmamamıza rağmen göbek bağında nemlenme var. Kötü koku yok kızarıklık yok ancak birazcık bir akıntı var. Sürekli olarak kulak pamuğu ile kurulama yapıyorum. Çocuk doktoru batikon kullanabilirsin demişti. Kullanıyorum ancak batikon sürdüğümde daha da çok nemleniyormuş gibi oluyor. Ne yapmam gerekir? Göbek bağının ne zamana kadar düşmesi normal? Ne kadar daha düşmezse ve nemli olursa endişenmeliyim.
Seda Ö.

Seda Ö.

18 Ağustos 2025 02:26
Biz 14.gunde düşürdük.
Yeter O. .

Yeter O. ..

18 Ağustos 2025 04:02
Yapmayın kendisi düşer bizimki 15. Gününde düştü
Ö

Özge T.

18 Ağustos 2025 04:26
Endişe etmeyin , düşer mutlaka benim 7. günde düşmüştü sonra uzun süren akıntısı oldu doktor gümüş nitratla yakma işlemi yaptı bitti sonra çok endişe etmeyin normal olabiliyor
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

18 Ağustos 2025 04:36
Biz hiç müdahale etmedik hiç duş aldırmadık 12.günde düştü.
Remziye A.

Remziye A.

18 Ağustos 2025 05:01
Bizde hiç duş aldırmadık tamı 21.gününde düştü
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

18 Ağustos 2025 05:23
10-15 gün içinde düşüyor zaten baticon sürme uygulaması çok öncelerde bitti göbek kordonuna hiç bir şey sürmüyoruz o süreçte banyo yaptırmıyoruz en önemlisi bezin altında kalmamasını sağlıyoruz. Telaş etmeyin erken ya da geç düşecek önemli olan enfekte etmemek o yüzden bölgeye hiçbirşey sürmeyin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir