Göbek Bağı
73 görüntüleme
E
Esma T.
30 Temmuz 2025 01:55
Göbek bağı kaç günde düştü birde herhangi bir ilaç kullandınız mı
M
Melek K. D.
30 Temmuz 2025 02:09
4 gün kendiliğinden düştü. Hiç bir şey kullanmadım, kullanmamıza da gerek yokmuş. Banyodan sonra etrafını kuruladığınızdan emin olun yeter.
M
Merve K.
30 Temmuz 2025 04:29
Göbek bağı 7-10 gün arasında düşer. Ben bu sürede bebeği hiç yıkamadım, Osman hocada önermiyor zaten. Bebeğin doğarken vücudunun üzerindeki verniks kazeozanın bir süre daha vücudunda kalması için. Islak bir pamukla silebilirsiniz. Birde bezi bağlarken göbek bağına dikkat edersiniz. O zaten kendiliğinden düşüyor. İlaç vs kullanmanıza gerek yok.

Didem T.
Uyku Danışmanı
30 Temmuz 2025 04:55
7-10gün içerisinde kurıyarak hiçbir müdahale gerektirmeden kendisi düşer bu süreçte bebeğinizi banyo yaptırmaktan çekinmeyiniz banyo sonrası güzel kurulana ve temiz bakımla hiçbir sorun olulturmaz çocuk gelişimi ile ilgili detaylı bilgi almak için bana ulaşabilirsiniz saydamı takip edebilirsiniz Samsunçocukgelişimiveuyku
G
Gizemm
30 Temmuz 2025 06:15
Bebek bakım seti aldım ben eczaneden doktorumun önerisiyle 1 haftada düştü banyo yaptırmadım
M
Melek K. D.
31 Temmuz 2025 08:35
Yazın ortasındayız banyo yaptırmadan olmuyor, bebekte banyo ile rahatlıyor. Hastaneden eve geldik sonraki gün başladık banyoya, 3 haftalık oldu her gün banyo yaptırıyoruz.