Giyinme Önerisi
91 görüntüleme

Fadile B.
9 Ağustos 2025 07:21
Bebeğimle ilk Kışa gireceğiz kuzeydoğuda kalıyoruz şuan benim büyüdüğüm iklim sıcak buraya ayak uyduramadım ama bebeğimi nasıl giydireceğim bilmiyorum 🥺 burda havalar soğudu geceleri soğuk oluyor kışın da çok kar alan bir yer mont giysi öneriniz nedir? Gerçekten soracak kimsem yok 🙁
F
Fatma S. ..
9 Ağustos 2025 07:46
Geceleri için uyku tulumu alın hem sıcak tutuyor hemde her yeri kapalı olduğu için aklınız kalmıyor. Dışarısı için de astronot tulumlar var tercih ederseniz.

Fadile B.
9 Ağustos 2025 07:49
Fatma hanım marka öneriniz var mı
F
Fatma S. ..
9 Ağustos 2025 07:59
Ben uyku tulumunu lcw dan almıştım önceki sene defacto dan almıştım ikiside güzeldi. Başka marka denemedim açıkçası. Astronot tulumu da hiç almadım normal mont kullandık biz onu da ebebek ten almıştım.
G
Gülay
9 Ağustos 2025 08:24
Adana'dan Ankara'ya taşınmış bir anne olarak geçen kış bende zorlanmıştim, owlinin 0.5uyku tulumunu kullandım, hangi derecede ne giydirmek gerek diye bir tablosu vardı işime yaramıştı, evin içinde örgü yelekler ile tulumlar, dışarda da mont bere ile geçirdik. Bebeğim henüz yürümedigi için battaniye yeterli olmuştu, astronot işinizi görür bence de dışarda daha rahat olur.
S
Sahra Y.
10 Ağustos 2025 08:56
Bu konularda ChatGPT'yi kullanmanizi oneririm. Verileri dogru ve detayli girdiginiz zaman guzel cevaplar alabiliyorsunuz.