Gitmeyen Karnım
270 görüntüleme

Zehra K.
20 Mayıs 2026 20:52
Sezeryan doğum yaptım bebeğim 3 aylık oldu fakat hâlâ 3 aylık hamile gibiyim ne yapabilirim karnımın eskis gibi olmadı için lütfen bildiklerinizi söylermisiniz

Göktenur B.
20 Mayıs 2026 20:59
Sanırım sezeryandan sonra en büyük sıkıntı karın ilk hamileliğim normal doğumdu oğlum 3 aylıkken ben eski kiloma ulaşmıştım birazsa sporla karın hiç kalmamıştı ikinci doğumum sezaryan oldu eski kiloma döndüm ama karın malesef kaldı onuda sıkı bı sporla halletmek lazım birde korse deneyin ben kullanmadığıma çok pişman oldum

Zehra K.
20 Mayıs 2026 21:02
Korse bende düşündüm ama dikişlere zarar verir diyen oldu ondan dolayı korkuyorum eski kiloma ulaşamadım ya ben diyet yapınca sütüm azalmadı sadece sporla devam ediyorum ama hala aynıyım diyebilirim siz ne kadar sürede eski kilonuza ulaştınız

Göktenur B.
20 Mayıs 2026 21:06
Dikişlere bı zararı yok diye biliyorum doktorlar kullanilirsiniz demişti ben çok hızlı bı şekilde eski kiloma döndüm 52 kg hamile kaldım 72 yle doğuma girdim yaklaşık 15 gün sonra 60 karı gördüm oğlum 3 aylıkken 56 Lara düştüm şuan da 53 54 civarıyim ben genetik olarak sadece hamileliğim de kilo alan biriyim sonrasın da hep verdim korse değilde bu komple body zıbın gibler var onlara bakın isterseniz sezaryan sonrası kullananları gördüm çünkü

Göktenur B.
20 Mayıs 2026 21:07
Ama inanın sıkılaşmadiktan sonra kilo vermenin bı faydası yok çokta aktif biriyim gün içinde sürekli yürüyorum ama sanırım yeterli gelmiyor

Zehra K.
20 Mayıs 2026 21:09
Normalde bende hızlı kilo almazdım ama 60 kilo ile hamile kalıp 97 kilo ile doğuma girdim şuan 80 kiloyum dediğiniz zıbınlardanda alıcam tek isteğim bu yaza fit olmak😂

Zehra K.
20 Mayıs 2026 21:11
Ama inanın sıkılaşmadiktan sonra kilo vermenin bı faydası yok çokta aktif biriyim gün içinde sürekli yürüyorum ama sanırım yeterli gelmiyor

Göktenur B.
20 Mayıs 2026 21:15
Evet haklısın sıkılaşmadan olmuyor çok teşekkürler ederim peki hiç diyet yaptınızmı

Göktenur B.
20 Mayıs 2026 21:16
Normalde bende hızlı kilo almazdım ama 60 kilo ile hamile kalıp 97 kilo ile doğuma girdim şuan 80 kiloyum dediğiniz zıbınlardanda alıcam tek isteğim bu yaza fit olmak😂

Zehra K.
20 Mayıs 2026 21:23
Bence gayet iyi kilo vermişsiniz sadece sanırım hamileliğinizde biraz fazla almışsıniz 17 kilo vermek kolay bişey değil

Zehra K.
20 Mayıs 2026 21:24
Hiç yapmadım düzenli yemek yiyen biride değilim aslında sadece ekmek çok tüketmiyorum birde bol su içiyorum günde 3 lt su içiyorum ama etrafımda aralıklı oruç yapıp kilo veren arkadaşlarim oldu belki onu deneyebilirsiniz

Göktenur B.
20 Mayıs 2026 21:28
Ben emzirdiğim için extra özen gösteriyorum su tüketimine birde mesala tarçınlı su için gerçekten kilo verdiyor hem tarçın şekeri kontrol ediyor tatlı krizine iyi geliyor hemde yağ yakiminda iyi lise zamanımda biyoloji hocam içerdi gerçekten öyle böyle kilo vermedi kadın

Göktenur B.
20 Mayıs 2026 21:33
Ay birde gördünüz mü bilmiyorum ama çoğu infulicer coconut mix felan içip iyi kilo vermiş Allah var kiloda vermişler ama emziriyosaniz kullanablir misiniz bilmiyorum o kadarını

Zehra K.
20 Mayıs 2026 22:14
Ay birde gördünüz mü bilmiyorum ama çoğu infulicer coconut mix felan içip iyi kilo vermiş Allah var kiloda vermişler ama emziriyosaniz kullanablir misiniz bilmiyorum o kadarını

Zehra K.
20 Mayıs 2026 22:15
Kilo verirsem haber vericem size🫠

Göktenur B.
20 Mayıs 2026 22:16
Kilo verirsem haber vericem size🫠
Yükleniyor...