Gıda Alerjisi Anneden Bebeğe :(

54 görüntüleme
L

Leyla A.

21 Haziran 2025 20:36
Hocam bende besin alerjisinin olduğunu söylemişti doktorum diyet listesi verdi neredeyse hiç bir şey yiyemiyordum.Buna da bebeğimin dışkılamasında mukus var diye dedi.Ve ben bu diyete çok riayet etmedim açıkçası:( Bebeğim ilk doğduğundan beri gazlı bir bebekti şuan 3 ay 3 günlük ve gece uykuları sürekli bölünüyor ayaklarını havaya kaldırıp duruyor ayrıca dışkısı kokuyor ve arada mukuslu oluyor nasıl bir yol izlemem gerekiyor
K

Kübra B. ..

21 Haziran 2025 23:43
Merhaba ben de alerjiyle ilgili baya uğraştım bebeğimle o yüzden yanıt vermek istedim. Ben de çok alerjik bünyem var. Kızım doğduğunda ne yediysem kabardı. Sıkı bir diyete girdim 5 ay kadar. Süt ve süt ürünü yumurta olan her şeyi çıkardım hayatımdan. Daha sonra aşamalı olarak yavaş yavaş diyeti açtık. Kan tahlili ve deri testi yaptirdim negatif geldi şükür. Şu an 6 aylık. 4 ,5 aydan sonra alerjimiz geriledi. Ve mukuslu kaka asla tek başına bir kesin alerji belirtisi değil. Yavaş yavaş deneyerek süreci atlatacaginizi düşünüyorum. Bizde de öyle oldu hala deniyorum. Yumurta verince kızıma popo üstü kabarıyor bazen. Yavaş yavaş bagirsagini alistiracagiz ama :) kolay gelsin şimdiden.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir