Gezdirerek Uyutma
85 görüntüleme

Burcu T.
28 Şubat 2026 16:31
3 ay 20 günlük bebeğim. Zamanla ayakta gezdirerek uyumaya alıştı. Bazen emerek uyuyor ama çoğu zaman ayakta gezdirerek uyuyor. Ağlatmadan nasıl başka türlü uyutmaya alıştırabiliriz? Tecrübesi olanlar lütfen cevaplasın
F
Figen ..
28 Şubat 2026 17:19
inanın başta biraz zorlanacaksınız ama çocuğunuzu lütfen sallayarak veya nemede uyumasına izin vermeyin yaşayan bi anne olarak 9. aydan bildiriyorum çok zor uykuya dalması zorlaşıyor ve daha çok yormaya başlıyor sizi ağlasın yapacak bir şey yok ama siz sadece gerektiğinde sırtını ovalayarak veya kendi kendine uykuya dalmasını öğretmeniz gerek ben zamanında yapmadığım için çok pişmanım
A
Arzu.G
28 Şubat 2026 17:23
Figen hanıma katılıyorum sizi en az yoracak şekilde uyutmaya alistirin 7-8 aydan sonra dondurmesi daha zor oluyor şuan hala farkında değilken sallanmayi memede uyumayı bırakabilirsiniz ağlar alisamaz diye korkmayın [3.gun](3.gun) alışmış olacak yeni düzenine

Burcu T.
1 Mart 2026 17:18
Haklısınız şimdiden ağırlaştıkça zorlanmaya başladım zaten. Sadece nasıl yapacağımı bilmiyorum ilk bebeğim. Uyku eğitimlerini araştırmaya başladım