Gerinme mi Nöbet mi
222 görüntüleme
S
Sevim E.
22 Nisan 2026 03:06
Merhaba oğlum 4 aylık yaklasık 2 saat önce uyuttum ama derin uykuda değilmiş gibi az önce eşime bişey söylemek için odaya girdiğimde eşim anlamayinca tekrarladim en sonda bı tık yüksek sesle konuştum bebeğim gözlerini belertti bana bakakaldi 10 sn falan başta önemsemedim uyandığını düşündüm ama 2 saat önce uyutmustum derin uykuda normalde adeti değildir uyanmaz kolay kolay gözlerini belertti bana baktı annecim deyip emzigini ağzına verdim güldü sonra gerindi gerinirken elleri titredi direk uyuya kaldı böyle bı durum yaşayan var mı aranızda
C
Cennet ..
22 Nisan 2026 04:20
Ben çocuk hemşiresiyim çok nöbet gibi anlamlandıramadım ama şüpheli hareketini görürseniz mutlaka video çekip doktorunuza danışın. Nöbet olsaydı sonrasında gülmezdi size donuk bakmaya devam ederdi
S
Sevim E.
22 Nisan 2026 10:58
Çok teşekkür ederim yorumladiginiz icinn
E
Esma E.
23 Nisan 2026 12:59
Ben çocuk hemşiresiyim çok nöbet gibi anlamlandıramadım ama şüpheli hareketini görürseniz mutlaka video çekip doktorunuza danışın. Nöbet olsaydı sonrasında gülmezdi size donuk bakmaya devam ederdi
C
Cennet ..
23 Nisan 2026 14:15
Evet çok şüpheli bir hareket ve nöbetin çok çeşidi var. Direk nöbettir veya değildir diyemeyiz fakat genel olarak nöbet sonrası bir halsizlik ve uyku hali olur. Eğer yakalayabilirseniz sizde video çekip doktora danışmanızı tavsiye ederim. Ama nöbete benzemiyor tarifiniz. Ailenizde nöbet geçiren birileri var mı
E
Esma E.
23 Nisan 2026 20:34
Hayr ailede nöbet geçiren kimsede yok
E
Esma E.
23 Nisan 2026 20:35
Uyku hali olmuyo genelde hemn onndeki oyuncga yoneliyo
Yükleniyor...