Geniz Tıkanması
144 görüntüleme
N
Nurey ..
17 Nisan 2026 22:27
Bebeğimin burunu tıkandığında fizyolojik serum ile temizliyorum. Yan yatırarak tarif edildiği gibi 1,5 cc suyu fışkırtmadan normal hızda veriyorum sonra ters çevirip pat pat yapıyorum fakat genizde mutlaka su kalıyor ve bebeğim uyurken geniz tıkanıklığı ile uyanıyor. Burnu açalım derken başka zarar mı vermış oluyorum acaba. Lütfen yardımcı olun
D
D ..
17 Nisan 2026 22:29
Geniz tıkanıklığı dediğiniz hırıltı mı oluyor acaba
S
Sema
17 Nisan 2026 22:31
O sorunu bizde yaşıyoruz ya hırıltılı ve yemek yemek de istemiuo
N
Nurey ..
17 Nisan 2026 22:32
Geniz tıkanıklığı dediğiniz hırıltı mı oluyor acaba
N
Nurey ..
17 Nisan 2026 22:32
O sorunu bizde yaşıyoruz ya hırıltılı ve yemek yemek de istemiuo
D
D ..
17 Nisan 2026 22:33
Burnu tıkalı yıkama yapınca sümükler yumuşadığı için hırıltı artıyor gün içinde sık yıkamaya devam edin
S
Sema
17 Nisan 2026 22:33
Evet evet ben ses kaydı aldım doktora göstermek için biz 9 aylıgız
N
Nurey ..
17 Nisan 2026 22:36
Burnu tıkalı yıkama yapınca sümükler yumuşadığı için hırıltı artıyor gün içinde sık yıkamaya devam edin
N
Nurey ..
17 Nisan 2026 22:37
Evet evet ben ses kaydı aldım doktora göstermek için biz 9 aylıgız
D
D ..
17 Nisan 2026 22:42
Bu yıkama işlemi beni strese sokuyor herhangi bir tehlikesi olur mu ?
Korktuğum için hastaneye gittiğimde yaptırıyordum
Küçük kende 2 aylık falan ken abim hemşire ona çok kere söyledim yap diye yada ben yapayım diye yapmadı da yaptırmadı da
Mantıklı düşün dedi geçmişte bu yoktu ona göre düşün dedi serum fizyolojik damlat yeter dedi [8.aya](8.aya) kadar o şekilde yaptım arada çektim
Ama şimdi diyorum ki keşke baştan beri yapsaydım da hasta olmasaydı yaptığımdan beri de bir zararını görmedim çok şükür
N
Nurey ..
17 Nisan 2026 22:44
Bende çok korkuyordum bebeğim 8 aylık falan olana kadar ben hiç yapmadım Osman hocanın videolarını izledikten sonra yapmaya başladım ve bebeğim ondan sonra çok şükür hiç hasta olmadı
Küçük kende 2 aylık falan ken abim hemşire ona çok kere söyledim yap diye yada ben yapayım diye yapmadı da yaptırmadı da
Mantıklı düşün dedi geçmişte bu yoktu ona göre düşün dedi serum fizyolojik damlat yeter dedi [8.aya](8.aya) kadar o şekilde yaptım arada çektim
Ama şimdi diyorum ki keşke baştan beri yapsaydım da hasta olmasaydı yaptığımdan beri de bir zararını görmedim çok şükür
D
D ..
17 Nisan 2026 22:44
Birde enjektörün ucuna takılan şeyler çok rahat yapmayı sağlıyor onlardan kesinlikle alın
D
D ..
17 Nisan 2026 22:47
Bi tane video gördüm bebeğin burnunu serumla açıyor sonra bebek hastanelik oluyor entübe vs ondan dolayı korktum normalde korkusuz bi şekilde çok rahat yapıyordum. Rsv geçirdi özellikle bu şekilde ciğere inmedi çok şükür ama o video beni ürküttü
S
Sema
17 Nisan 2026 22:49
Bende çok korkuyordum bebeğim 8 aylık falan olana kadar ben hiç yapmadım Osman hocanın videolarını izledikten sonra yapmaya başladım ve bebeğim ondan sonra çok şükür hiç hasta olmadı
S
Sema
17 Nisan 2026 22:50
Bi tane video gördüm bebeğin burnunu serumla açıyor sonra bebek hastanelik oluyor entübe vs ondan dolayı korktum normalde korkusuz bi şekilde çok rahat yapıyordum. Rsv geçirdi özellikle bu şekilde ciğere inmedi çok şükür ama o video beni ürküttü
S
Sema
17 Nisan 2026 22:50
Birde enjektörün ucuna takılan şeyler çok rahat yapmayı sağlıyor onlardan kesinlikle alın
S
Sema
17 Nisan 2026 22:53
Önce yakalandımızda da böyle kalabalık ortam sigara dumanı havada uçuyo dercesine kadar vardı bende de alerjik var dumana karşı genzim tıkanıyo aynı düzeldi herşey geçti bişi yoktu aradan aylar geçmiş [9.ayda](9.ayda) tekrar oldu misafirliğe gittik 7 [8.kişi](8.kişi) birden sigara dumanı derken anneli kızlı tıkandık
N
Nurey ..
17 Nisan 2026 23:00
Önce yakalandımızda da böyle kalabalık ortam sigara dumanı havada uçuyo dercesine kadar vardı bende de alerjik var dumana karşı genzim tıkanıyo aynı düzeldi herşey geçti bişi yoktu aradan aylar geçmiş [9.ayda](9.ayda) tekrar oldu misafirliğe gittik 7 [8.kişi](8.kişi) birden sigara dumanı derken anneli kızlı tıkandık
S
Sema
17 Nisan 2026 23:10
Bende sokmuyorum da işte malum kişiler anlarsınız ya onlar yüzünden hep kıyafetleri asla dışarı sermiyorum İnşaat var onun tozu hep zaten uçuyo diye
D
D ..
18 Nisan 2026 11:59
Bende sokmuyorum da işte malum kişiler anlarsınız ya onlar yüzünden hep kıyafetleri asla dışarı sermiyorum İnşaat var onun tozu hep zaten uçuyo diye
S
Sema
18 Nisan 2026 13:08
Var zaten oda
Yükleniyor...