Geniz Eti Olabilir mi?

204 görüntüleme
M

M. D.

22 Nisan 2026 23:40
3.5 Yaşındaki kızım kış boyunca burun akıntısı ve son bir aydır artan horlama şikayeti ile alerji testi yaptırdık. Alerji testi ciltten ve kandan bakıldı, negatif çıktı. Deloday ve kortizonlu bir burun spreyi verdiler. Burun akıntısı şuan geçti ama horlaması devam ediyor. Geniz eti olabilir mi? Ancak bu horlama son bi aydır arttı. Dikkatli baktığımda kızım normal duruken de ağzı biraz açık duruyor. Geniz etinden şüpheleniyoruz. Fikirlerinizi almak istedim.
S

Seda N.

22 Nisan 2026 23:54
Horlama sebebi genellikle geniz eti kaynaklı oluyor, kbb dr una götürmesini tavsiye ederim
Betül �.

Betül ..

23 Nisan 2026 00:46
Horlama,ağız açıklığı dediğiniz bulgular geniz etini tarif ediyor.Kbb gözükmenizde fayda var.Geçmiş olsun 🙏🏻🌸
M

M. D.

23 Nisan 2026 08:50
Betül 🧸
Horlama,ağız açıklığı dediğiniz bulgular geniz etini tarif ediyor.Kbb gözükmenizde fayda var.Geçmiş olsun 🙏🏻🌸
Evet biz de öyle düşündük ama önceden yoktu horlama son bir aydır arttı. Acaba geniz etini şişiren farklı bir durum mu var diye şüphe ettik
Betül �.

Betül ..

23 Nisan 2026 09:48
M. Demir
Evet biz de öyle düşündük ama önceden yoktu horlama son bir aydır arttı. Acaba geniz etini şişiren farklı bir durum mu var diye şüphe ettik
Geniz eti bağışıklık sisteminin bir parçasıdır.Enfeksiyon,kış aylarında virüs ve bakteri ile karşılaştığında kendini savunmak için hızlıca büyüyebilir.O yüzden muayene gerekli.Benim kızımda 10 mayısta 4 yaşına girecek alerjik bir kız.Semptomlar yok ama yine de baktıracağım
M

M. D.

23 Nisan 2026 11:40
Betül 🧸
Geniz eti bağışıklık sisteminin bir parçasıdır.Enfeksiyon,kış aylarında virüs ve bakteri ile karşılaştığında kendini savunmak için hızlıca büyüyebilir.O yüzden muayene gerekli.Benim kızımda 10 mayısta 4 yaşına girecek alerjik bir kız.Semptomlar yok ama yine de baktıracağım
Alerji testi yaptırdık negatif çıktı yine de alerjik olabilr o zaman
Betül �.

Betül ..

23 Nisan 2026 11:44
M. Demir
Alerji testi yaptırdık negatif çıktı yine de alerjik olabilr o zaman
Ciltten ve kandan bakılıp negatif çıktıysa alerjik olacağını sanmıyorum dediğim gibi virüs bakteri hastalıklardan dolayı da olabilir
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir