Geniz Eti Büyüklüğü
83 görüntüleme

Tugce K. ..
16 Aralık 2025 21:54
Herkese merhaba kizim 2 yaşında gece horlama ve hırıltılısı var diye kbb goturdum geniz eti olduğundan çok büyük operasyonla alalım hemen diyip iki fis fis verdi iki hafta içinde gelin diye söyledi ama çocuk doktorumuz kesinlikle önermedi ameliyatı yaşından dolayı
Küçülüyormu geniz eti tedaviyle yada böyle bir durum yaşayan oldu mu aranizda
Küçülüyormu geniz eti tedaviyle yada böyle bir durum yaşayan oldu mu aranizda
Ö
Öznur A.
16 Aralık 2025 22:01
Benim kızımda şu an 2 yaşında 1 yaşında horlama ve sık hastaolma şikayetiile gittik %50 denildi bugün tekrar bakıldı ama yine hasta olduğu için akıntısı çok dedi göremedi büyüklüğünü net şekilde alerji şurubu ve spreyverdi 1 ay sonra tekrar gelin dedi. Biraz araştırdım aslında ama çocuk doktorları genelde karşı çıkıyormuş ama KBB doktorları ameliyat öneriyor geniz eti 10 yaşından sonra küçülmeye başlarmış ancak o süreye kadar da geniz eti çocukta sıkıntılar doğuruyormuş bende bu konu ile ilgili araştırma içerisindeyim

Tugce K. ..
17 Aralık 2025 05:31
Sizede geçmiş olsun, Beni üzende hani hiçtedavi uygulamadan direk almak istemesi çocuk doktorumuzda alerji ilacıverdi onları kullanılıyorum şuan bir tik nefesi alışverişi rahatladı ama bakalım insallah duzelirler miniklerimiz

Tugce K. ..
17 Aralık 2025 05:46
Araştırdıkçada korkuyorum birsuru şeye etki ediyormus gelişimgeriligine kadar yuzunde değişme oluyormus ameliyat olupta tekrarlayanda çok varmış ne yapacağımı bilmiyorum yani hava temizleme makinesi aldım uyurken odayı temizlesin diye çok küçükler ameliyat için de rabbim şifa versinde öyle birseye gerek kalmasın
S
Sibel T. E.
17 Aralık 2025 06:29
Oğlumda genizeti var 3 yaşında horlama, ağız kuruluğu,nefes durmasnıa kadar etki ediyor ama genellikle hastalandığı zamanlar pik yapıyor iyileşince alerji ilaçları ve kortizonlu burunspreyiyle geriliyor.. yastığını o dönemde yükseltip yan yatırıyorum uykudan önce alerji ilaçlarını verip burnunu serumla bolca temizleyip spreyini sıkıyorum. 1 doktor çok büyük ameliyat dedi diğeri değil dedi iyice göstermek lazım birden fazla doktora ve üst solunum yolu hastalıklarından korunmak lazım gece sık uyanıp gelişeceği saatte uykuda kalamıyorsa gelişim geriliği veya burnu çok tıkalıysa ve açmıyorsanız çekmiyorsanız serum yapmıyorsanız veya sprey kullanmıyorsanız o zamanla kulağına tıkayıp sağırlığa sebep olabiliyor bana öyle söylemişlerdi

Tugce K. ..
17 Aralık 2025 06:41
Teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun sbende herseyi yapıyorum yatmadan önce sabah akşam hep burnunu temiz tutmaya çalışıyorum sadece yastık olayımı yapamıyoruz çok geziyor yatakta şimdi başka doktora daha randevu aldım busefer devlet hastanesine birde o görsün
T
Tuğba Ç.
25 Aralık 2025 11:33
Merhaba aynı sorun bizdede var 2 aydır alerji lurubu ve sprey kullanıyoruz ara ara öksürük oluyor mu sizdede ve bu geniz akıntısı nasıl bitecek yani yok mu çözümü hergün burun açıyorum gene başa sarıyoruz

Tugce K. ..
25 Aralık 2025 11:36
Bizde hala şurup ve burun spreyi kullanıyoruz Ocak sonunda kontrole gidicez bakalım akinti geçmiyor bizdede gece yatınca öksürük yapıyor çözüm bende bulamadım hala @tugba Çağlayan
T
Tuğba Ç.
25 Aralık 2025 11:45
Bizimde kontrol Ocak başında siz alerji testi yaptırdınız mı bizim çocuk doktoru İstanbul gibi bir yerde toz dan polenden ne kadar kaçabileceksin dedi yönlendirmedi bende kararsız kaldım ama uyku yok bize artık tik oldum çocuk her öksürdüğünde koşuyorum o iyileşecek diye ben hasta oldum