Geniz Eti

59 görüntüleme
B

Buse Ö.

23 Şubat 2026 10:01
Bebeğimde geniz etinden şüpheleniyorum , bu durumu yaşayan varmı acaba , belirtileri nelerdir.
E

Emine

23 Şubat 2026 19:24
Horlama ağız açık uyuma gün içinde sürekli ağızdan nefes alma ağızın açık durumda olması sık orta kulak yolu enfeksiyonu
B

Buse Ö.

23 Şubat 2026 20:20

Emine

Horlama ağız açık uyuma gün içinde sürekli ağızdan nefes alma ağızın açık durumda olması sık orta kulak yolu enfeksiyonu

Normal yetiskin gibimi horluyor peki bebegim kucuk nasil ayirt edebilirim pek bilemedim
E

Emine

23 Şubat 2026 21:01

Buse Öztürk

Normal yetiskin gibimi horluyor peki bebegim kucuk nasil ayirt edebilirim pek bilemedim

Bildiğiniz horlar ses daha az çıkar tabi ki ama anlamayacağınız duymayacağınız bir boyutta değildir mutlaka duyarsınız
B

Buse Ö.

24 Şubat 2026 13:37

Emine

Bildiğiniz horlar ses daha az çıkar tabi ki ama anlamayacağınız duymayacağınız bir boyutta değildir mutlaka duyarsınız

Sizde yasiyormusunuz bu durumu çözümü nedir , bizdede var fakat gece uykusunda basliyim sabah bitiyor kuruluktan diye dusundum temizleyince azaliyor veya geciyor gibi cunku
B

Buse Ö.

24 Şubat 2026 13:38

Emine

Ama bir tıkta sanki geniz eti gibi geldi
E

Emine

24 Şubat 2026 13:45

Buse Öztürk

Ama bir tıkta sanki geniz eti gibi geldi

Çocuğunuz çok sık hastalanıyor mu geniz eti bir lenf aslında hasta olunca alerjik durumlarda şişiyor büyüyor sebepsiz durduk yere geniz eti olmuyor şüphelendiğiniz birşeyler varsa mutlaka bir kulak burun boğazcıya gidin ama sizde geniz eti yok gibi çözümü ameliyat ancak büyümedeki temel sebebi bulamazsanız yine ameliyat sonrası yeniden büyür
B

Buse Ö.

24 Şubat 2026 13:48

Emine

Çocuğunuz çok sık hastalanıyor mu

Hayır henüz oyle bir durumla karsilasmadim 2.5 aylik
E

Emine

24 Şubat 2026 14:07

Buse Öztürk

Hayır henüz oyle bir durumla karsilasmadim 2.5 aylik

Çok küçük şuan korkmayın hiç bence bir sorun yok gibi
B

Buse Ö.

24 Şubat 2026 14:36

Emine

Çok küçük şuan korkmayın hiç bence bir sorun yok gibi

Tesekkür ederim bilgi verdiginiz için

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir