Geniz Eti

67 görüntüleme
D

Duygu B. ..

19 Haziran 2025 13:28
23 aylık bebek kbb geniz eti var dedi burun spreyi ve alerji şurubu verdi 10 gün sonra hel dedi lakin çocuk da ne horlama ne ağızdan nefes alma var doktora götürme sebebim tekrarlayan seste catallanmaydi ne yapacağımı bilmiyorum geniz etiyle ilgili bulgu da yok başına gelen onerisi olan var mı başka Bi hekime götürmelimiyim
F

Fatma S. ..

19 Haziran 2025 13:37
Reflüyü düşünün birde. Gece çok hareket ediyor mu mesela. Sabah ağız kokusu var mı
D

Duygu B. ..

19 Haziran 2025 13:40
Yasadigimiz yerde gittiğimiz hekim reflu olabilir dedi gece beslenmesini kesmemizi söyledi emiyordu bıraktırmaya çalışıyorum gece beslenmesini de kesmek için konyaya geldim ailemin yanına daha kapsamlı olur araştırılır net bisey söylenir diye tekrar götürdüm geniz eti dendi ultrason da çekildi bu arada yanılma payı var mı olabilir mi bilmiyorum
F

Fatma S. ..

19 Haziran 2025 13:44
Yatmadan 2 saat önce kesmeniz lazım. Sadece su içebilir. Kakao kızartma baharat kesmeniz lazım yiyorsa. Hatta yanlış bilmiyorsam muzu bile vermeyin en azından 2 3 hafta denemek için
F

Fatma S. ..

19 Haziran 2025 13:49
Bursa da bir doktor var ikisinin birbiriyle bağlantılı olduğunu söylüyor hep
D

Duygu B. ..

19 Haziran 2025 13:52
Paketli gida süt ürünü ağır baharatlı yemek vs yedirmiyorum ama bi dönem gece sık uyanıyor açıktığı için uyanıyor diye düşünerek yatmadan yediriyordum 1.5 aydır bunu da kestim ama bugün şok oldum hiçbir belirti yokken geniz eti var denmesine
F

Fatma S. ..

19 Haziran 2025 14:03
Doktor daha iyi bilir tabiiki ama geniz eti ameliyatı olanların daha sonradan yine tekrarladığını duyduktan sonra açıkçası önce reflüyü çözmek daha mantıklı geldi bana.
D

Duygu B. ..

19 Haziran 2025 14:05
Alınabilecek önlemleri almak çok daha mantıklı bence de tekrar bi hekime daha danışıp içimi rahatlatmak istiyorum
F

Fatma S. ..

19 Haziran 2025 14:36
Bencede öyle yapın geçmiş olsun 🙂
D

Duygu B. ..

19 Haziran 2025 14:38
Teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir