Geniz, Ciğer Süt Kaçırma
66 görüntüleme
T
Tuğçe G. ..
26 Temmuz 2025 06:59
Bebeğim 3 aylık doğduğu günden beri genzine süt kaçıcak diye korkuyorum. Ek gıda yaklaşıyoruz o zaman ciğerine kaçırırım diye korkuyorum. Sizde korkuyor musunuz nasıl baş ediyorsunuz bu korkuyka
S
Sena K. E.
26 Temmuz 2025 07:11
Bazen bizlerin bile genzine su kaçabiliyor bebeklerde de bu normal bir durum bazen yaşanabilir öksürerek atıyorlar zaten neden kendinizi bu kadar strese sokuyorsunuz maalesef şimdiden böyleyseniz ek gıda döneminde kendinizi daha çok yıpratırsınız biraz akışına bırakmaya çalışın. Daha yenidoğanken bile genzine kaçardı yüzüstü döndürüp hafifçe başını öne eğip sırtını sıvazlardım ancak sakinlikle baş edebilirsiniz bu tarz durumlarla sakin kalmaya çalışın bununda hayatın akışında olağan bir durum olduğunu düşünün
Ş
Şeyşey ..
26 Temmuz 2025 19:48
Bende ilk zamanlar öyleydim kustuğunda boğazına bi şey kaçtığında. Ama artık o süreç insanı yıprattığı için Allah’a emanet edip emziriyorum boğazına kaçınca bismillah diyip alnını çekiyorum ve hafif üflüyorum kendini toparlıyor. Allah’a bırakın kendinizi yıpratmayın lütfen
T
Tuğçe G. ..
26 Temmuz 2025 20:01
Teşekkür ederim dönüşleriniz için, kötü bir deneyim yaşadık beraber o travma yaptı bende. Aşmaya çalışıyorum zor oluyor