Geniz Akıntısı

99 görüntüleme
H

Hatice P.

13 Nisan 2026 22:04
bebeğim 14 aylık ve iki gündür öksürüğü var. Acil doktoru akciğerinin rahat olduğunu, solunum seslerinin normal olduğunu ancak boğazında enfeksiyon olup geniz akıntısının yoğun olduğunu söyledi ve antibiyotik yazdı. Hiç ateşi olmadı. Antibiyotik kullanmak istemiyorum ne yapmalıyım?
S

Sönmez B.

13 Nisan 2026 22:27
Benimde kızım 15 aylık hasta ve aynı durumda doktora gittik aynısını söyledi bizede ama herhangi bir şurup antibiyotik yazmadı sadece burun damlası. Almanyadayız biz ama burada antibiyotikte şurupta kolay kolay yazmazlar kötü bir durum olmayana kadar. Ateşi vardı ağrı kesici kullandım sadece. Gerisi sürekli burun açıyorum kendim evde yaptığım ayrı iki çeşit sarımsaklı ballı limonlu kür ve pekmezli zeytinyağlı karabiberli kür hazırlayıp veriyorum ve bugün daha iyi şükür. Yani doktor bize antibiyotik gerektirecek bir durum olmadığını söyledi . Kızıma en son iki aylıkken hastane yatışında antibiyotik verildi. Sizin durumunzda gerek var mıydı diye düşünürüm tabiki doktorunuz iyi bilir ve siz durumunu daha iyi bilirsiniz . Geçmiş olsun umarım atlatır hemen. Uzun oldu kusra bakmyin
H

Hatice P.

13 Nisan 2026 23:34

Sönmez Bozan

Benimde kızım 15 aylık hasta ve aynı durumda doktora gittik aynısını söyledi bizede ama herhangi bir şurup antibiyotik yazmadı sadece burun damlası. Almanyadayız biz ama burada antibiyotikte şurupta kolay kolay yazmazlar kötü bir durum olmayana kadar. Ateşi vardı ağrı kesici kullandım sadece. Gerisi sürekli burun açıyorum kendim evde yaptığım ayrı iki çeşit sarımsaklı ballı limonlu kür ve pekmezli zeytinyağlı karabiberli kür hazırlayıp veriyorum ve bugün daha iyi şükür. Yani doktor bize antibiyotik gerektirecek bir durum olmadığını söyledi . Kızıma en son iki aylıkken hastane yatışında antibiyotik verildi. Sizin durumunzda gerek var mıydı diye düşünürüm tabiki doktorunuz iyi bilir ve siz durumunu daha iyi bilirsiniz . Geçmiş olsun umarım atlatır hemen. Uzun oldu kusra bakmyin

yanıtınız için çok teşekkür ederim. Sizin de gece uykularınız bölünüyor uykuda öksürüyor muydu?
K

Kevser K. ..

14 Nisan 2026 09:52
Benim de kızım 16 aylık, geceleri uykudan uyanıyordu öksürükten. soğuk algınlığı yazmıştı doktorumuz. 5 gün onu kullandım şimdi de sadece burnunu temizliyorum deniz suyu ile faydasını gördüm ve bal tüketiyoruz. Geçmiş olsun
H

Hatice P.

14 Nisan 2026 11:57

Kevser Kaplan

Benim de kızım 16 aylık, geceleri uykudan uyanıyordu öksürükten. soğuk algınlığı yazmıştı doktorumuz. 5 gün onu kullandım şimdi de sadece burnunu temizliyorum deniz suyu ile faydasını gördüm ve bal tüketiyoruz. Geçmiş olsun

çok teşekkür ederim bugün biraz daha iyi burnunu temizleyip izotoniği nebul olarak veriyorum
S

Sönmez B.

14 Nisan 2026 12:06
Evet akşam uykusuna geçtiği an başlıyordu öksürük . İlk iki gün geceden sabaha kadar uyuyamıyordu. Boğazıda ağrıyordu sesi kısılmıştı biraz. Burnundan hiç nefes alamıyordu. Sonra dediğim gibi yaparak iyi olmaya başladı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir