Genital Yapışıklık
200 görüntüleme
K
Kübra Y.
30 Haziran 2026 01:07
Bebeğim 11aylık geçen ay doktorumuz az bişey genital yapışıklık var dedi ama bu zamana kadar hiç böyle birşey söylenmemişti. Çocuk cerrahına bi gidilmesi gerekir dedi. Şuan gidecek konumda değilim. Ne yapmam gerekiyor. Az dedi ama yinede bu devamı nasıl ilerler merak ediyorum
B
Beyza
30 Haziran 2026 02:02
Merhaba. Benim kızım da aynı sorunu yaşadı ben fark ettiğimde bayağı ilerlemişti. Çocuk cerrahına gittiğimizde neredeyse idrarını yapamayacak hale gelmiş tamamen kapanmak üzere dedi. Kremle uyuşturup yapışık yeri makasla açtı tekrar kapanmaması içinde krem kullandık bir ay. Süreç zor değil ama gidecek durumda değilim demişsiniz bence kesinlikle gidin sonuçları daha ağır olabilir diye düşünüyorum, idrar yapamaz birikir birikir Allah korusun o zaman daha büyük sorun olabilir. Kendiniz de kontrol edebilirsiniz normal açıklık olması gerekiyor elinizle açıp bakın daralmışsa açıklık ya da çok küçükse bekmeden gidin. Bebeğiniz boş yere huzursuzluk yaşamasın. Bir de bu sorun ertelenecek ya da önemsenmeyecek bir şey değil çok önemli. Mutlaka açtırın.
Ö
Öznur Y.
30 Haziran 2026 11:04
Benim kızımda da 3. Aylıkken fark edildi yapışıklık yarıya kadar varmış. Ben başka bi kontrol için çocuk ürolojisine götürmüştüm muayene sırasında o da fark etti ve o sırada eliyle açıp yırttı yapışıklığı. Zor bi süreç değil bende simdi her alt değişiminde yavaşca ayırıyorum ki tekrar yapişma olmasın diye bence ilerlemeden gidin enfeksiyon oranı artıyor kapandıkça çünkü
K
Kübra Y.
30 Haziran 2026 11:32
Ben o kadar kapanıklık görmedim o yüzden şaşkınım. Yani normal kendiliğinden açılıyor takip ediyorum ama. Tabi ki gidicem şuan sadece oturduğum konumla hastane arası mesafe çok fazla randevu bulur bulmaz gidicem.
Yükleniyor...