Genetik Test

161 görüntüleme
S

Sevil

5 Haziran 2026 19:45
Merhaba nötropeni ne duyan veya yaşayan varmı acaba genetik test veren ?
G

Gülcan Ş.

5 Haziran 2026 21:06
Dediğinizi duymadım bizde yaklaşık 3 ay olacak genetik kan verdik ama sonuç henüz çıkmadı
S

Sevil

6 Haziran 2026 01:07
Gülcan Şahan
Dediğinizi duymadım bizde yaklaşık 3 ay olacak genetik kan verdik ama sonuç henüz çıkmadı
Siz ne için verdiniz acaba neden istediler
G

Gülcan Ş.

6 Haziran 2026 09:03
Benim kızım 7 9 ve 10 aylıkken nöbet geçirdi sebebini öğrenmek için genetik test istediler altta yatan genetik bir hastalık var mi diye araştırmak için sizde mi verdiniz genetik test
S

Sevil

6 Haziran 2026 09:28
Gülcan Şahan
Benim kızım 7 9 ve 10 aylıkken nöbet geçirdi sebebini öğrenmek için genetik test istediler altta yatan genetik bir hastalık var mi diye araştırmak için sizde mi verdiniz genetik test
Çok geçmiş olsun inşallah temiz çıkar ikimiz içinde biz çok sık hastalandık 7.5 aylık şuan ama ayda 2 kez neredeyse kan testlerinde bağışıklık hep düşük geldi hasta olduğu için olabilir dediler hasta değilken verdik yine aynı olunca istediler bizden de sonucun çıkması bu kadar uzun sürüyor mu gerçekten bize de 3 ay dediler birinci ayda bi sıkıştırırız dediler
G

Gülcan Ş.

6 Haziran 2026 09:31
Sevil
Çok geçmiş olsun inşallah temiz çıkar ikimiz içinde biz çok sık hastalandık 7.5 aylık şuan ama ayda 2 kez neredeyse kan testlerinde bağışıklık hep düşük geldi hasta olduğu için olabilir dediler hasta değilken verdik yine aynı olunca istediler bizden de sonucun çıkması bu kadar uzun sürüyor mu gerçekten bize de 3 ay dediler birinci ayda bi sıkıştırırız dediler
Amin inşallah ben aylardır bekliyorum epilepsi hastası olduğunu duyunca şok geçirdim bunu kabullendım ama genetik test beni korkutuyor açıkçası ne çıkacak diye beklemekte yorucu bazıları erken de çıkabiliyormuş size 3 ay dedilerse erken de çıkabilir bana 4 yada 5 ayda anca çıkar dediler
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir