Genel Soru

83 görüntüleme
M

Melissa

12 Aralık 2025 07:31
Bebeğim mama da emze göğsümüde emse cuk cuk ses cıkarıyo normal mi kaynanam damağı düsmüs cektirmemiz lazım diyo ikide bir. Birde bebeğim 4 aylık 8200 kilo boyu 70 cm (dk3600) arı oturur pozisyonda destekle oturabiliyo artık yavas yavas ek gıdaya tattırmaya gecebilir miyiz
D

Damla k.

12 Aralık 2025 07:38
4 aylık çok erken. Ek gıdaya başlamanın tek şartı destekli oturabiliyor olması değil. Doktorunuz aksini belirtmediği sürece ilk 6 ay sadede anne sütü veya formül mama. O cuk sesi benim oğlumda da oluyor biberonu veya memeyi tam kavrayamadığında çıkıyor o ses. Bir de biberonu değiştirmeyi deneyin . Biz Lansinoh kullanıyoruz
Deniz T.

Deniz T.

12 Aralık 2025 07:40
Merhabalar bebeginizin Dil dudak bağına bakildimi? Memeyi kavrama sekli bebegin pozisyonu memede yada biberonda ki sut akışı bunlarin hepsi etken sırası ile cozumleri gozden gecirin lutfen
A

Ayşe Ş. ..

12 Aralık 2025 07:45
Bebeğinizin gelişimi iyi olmasına rağmen doktorumuz ek gıda için 5. Ayda sadece tadım yaptırdı. 6 ayda sabah ve akşam ek gıda tadiyor hala çok erken sizin için. Muhtemelen çevre baskısı var ama sizin sütünüz yetiyor ise aldırmayın kimseye. Emerken çıkan ses tam kavrayamanasindan kaynaklı Damla Hanımın dedigi gibi. Siz bir daha doktora giderken kaynananizida götürün doktora söylesin bakalım doktor ne diyor damak çekme konusunda
D

Damla k.

12 Aralık 2025 08:13
Bazen büyüklerimiz ve onların bu köy usulü tahminleri canımızı sıkıyor boşver o yüzden takma kafana. Ben kayınvalideme baksam 5 aylık bebeğim şu an biberondan mama yerine kemik suyu içiyor olurdu. Bide ben ebeyim onca yıl bunun eğitimini almışım. Gülüp geçiyorum. Doktorunuza güvenin geridi boş
A

Ayşe Ş. ..

12 Aralık 2025 12:36
Benimki de ne yesem yeme çocuğa gazın geçiyor diyordu. Kolik bir bebeğim olduğu için. Çok takmamak lazım.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir