Gelişmiyor
290 görüntüleme

Cansu ..
23 Ağustos 2026 00:02
Merhaba
Bebeğim 9 aylık kilosu 8,300 baş çevresi 42 cm boyu da 71 cm. Normalde 8,5 kiloydu ama diş çıkarma döneminde kilo vermiş güzel yiyen bir bebekti ama 1 aydır ne doğru düzgün yiyor ne de içiyor. Zaten 4. Aya girmeden önce çok güzel kilo alıyordu hızlı kilo alıyordu 4. Ayla birlikte emmesi de pek de iyi değil. Sütüm hâlâ var ama sanki yaramıyor mu nedir gelişmiyor bebeğim. Gören herkes gelişmiyor büyümüyor doktora götür diyor doktorlar da ciddi bir şey demiyor çok şükür ama eskiler de iyi bilir diye kafayı taktım ben bu duruma. Bi yoğurt bi de cici bebe yiyor sadece. Yaşayanız var mı
Bebeğim 9 aylık kilosu 8,300 baş çevresi 42 cm boyu da 71 cm. Normalde 8,5 kiloydu ama diş çıkarma döneminde kilo vermiş güzel yiyen bir bebekti ama 1 aydır ne doğru düzgün yiyor ne de içiyor. Zaten 4. Aya girmeden önce çok güzel kilo alıyordu hızlı kilo alıyordu 4. Ayla birlikte emmesi de pek de iyi değil. Sütüm hâlâ var ama sanki yaramıyor mu nedir gelişmiyor bebeğim. Gören herkes gelişmiyor büyümüyor doktora götür diyor doktorlar da ciddi bir şey demiyor çok şükür ama eskiler de iyi bilir diye kafayı taktım ben bu duruma. Bi yoğurt bi de cici bebe yiyor sadece. Yaşayanız var mı

Ayşe V. ..
23 Ağustos 2026 00:36
Kilosu da boyu da massallah iyi bence kızım 15 aylık 9 kilo kimseyi dinlemeyin dış doneminde iştah gidiyor hareket de arttığı için kilo alımı yavaşlıyor uzulmeyin

Cansu ..
23 Ağustos 2026 00:39
Kilosu da boyu da massallah iyi bence kızım 15 aylık 9 kilo kimseyi dinlemeyin dış doneminde iştah gidiyor hareket de arttığı için kilo alımı yavaşlıyor uzulmeyin

Ayşe V. ..
23 Ağustos 2026 00:41
Ya gel de anlat yani söyleyen bir değil 2 değil kaç kişi bende o kadar ikna oldum ki hani dedim gelişmiyor gerçekten de tekrar doktora götüreceğim galiba

Cansu ..
23 Ağustos 2026 00:44
Bence gerek yok ama siz bilirsiniz yemeyen çocuk yemiyor zaten 1 yaşında doğum kilosunun 3 katı olması bekleniyor Dr bunu söyleyecektir 3 kilo doğsa tamamlamis bile erkenden

Ayşe V. ..
23 Ağustos 2026 00:54
Evet 3 kilo doğdu aslında baş çevresinden kaynaklı olabilir diye düşünüyorum çünkü baş çevresi ayına göre çok geride gelişimi güzel ama başı biraz minik durduğu için vücudu da öyle duruyor

Cansu ..
23 Ağustos 2026 01:02
Anladım bıngıldak açıksa sorun olmaz

Begüm A.
23 Ağustos 2026 01:37
Benim kızım 10 ay 20 günlük iştah son 2 aydır sıfır bu aralar sütü de istemiyor ve kilosu boyu 8600 gr 71 cm doktor gayet normal boy biraz geride o da zamanla toparlar dedi .Büyükler ne istiyor valla tam olarak ben anlamıyorum

Cansu ..
23 Ağustos 2026 07:57
Benim kızım 10 ay 20 günlük iştah son 2 aydır sıfır bu aralar sütü de istemiyor ve kilosu boyu 8600 gr 71 cm doktor gayet normal boy biraz geride o da zamanla toparlar dedi .Büyükler ne istiyor valla tam olarak ben anlamıyorum

Begüm A.
23 Ağustos 2026 07:58
Bence böyle düşünmeyin maşallah gayet iyi saha da büyüyecek zamanla emin olun

Cansu ..
23 Ağustos 2026 08:06
Bence böyle düşünmeyin maşallah gayet iyi saha da büyüyecek zamanla emin olun
Yükleniyor...